Έξαλλος ο Κρις Μπράουν: «Συνέλαβε» Ριάνα-Μπενζεμά μαζί (βίντεο)

Η Ριάνα και οι «μνηστήρες» της σε μία βραδιά απείρου κάλλους. Όταν ο πρώην Κρις Μπράουν και ο νυν Καρίμ Μπενζεμά συναντιούνται, μόνο ήσυχα δεν είναι τα πράγματα.
 Τη νύχτα της Παρασκευής 19 Ιουνίου όλοι όσοι είδαν τον Κρις Μπράουν να φτάνει στο κλαμπ Hooray Henry's μετά την άφιξη της Ριάνα στη μία παρά πέντε, στο Δυτικό Χόλιγουντ, δεν περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε.
Το παρελθόν ήρθε να τη στοιχειώσει, αφού βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην αγαπημένο της Κρις Μπράουν, ενώ βρισκόταν με το νέο της φλερτ, τον Γάλλο διεθνή επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά! Το ζευγάρι (που δεν μπήκε μαζί στο μαγαζί,α λλά έφτασαν με διαφορά περίπου ενός λεπτού) και ο Κρις Μπράουν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και ακολούθησε αμηχανία, εκνευρισμός και φυσικά η αποχώρησή τους από το hotspot των σταρ.

Άνθρωποι που είδαν τις σκηνές που διαδραματίστηκαν, είπαν σε αμερικάνικες ιστοσελίδες ότι η Ριάνα δεν ήταν καθόλου ντροπαλή στη συμπεριφορά της, ενώ την κοιτούσε ο πρώην της, με τον οποίο χώρισαν πολύ άσχημα: «Η Ριάνα και ο Καρίμ είχαν το δικό τους τραπέζι. Ήταν πολύ διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον. Ο Κρις τους έριχνε καυτές ματιές, έξαλλος, ενώ ψιθύριζε στα αυτιά των φίλων του που ήταν μαζί του και του έλεγαν τις κινήσεις του ζευγαριού».

Η Ριάνα «σπάστηκε» και δεν μπορούσε να διασκεδάσει τη βραδιά της».

Πηγή κοντά στη Ριάνα δήλωσε ότι επέλεξε να μην του δώσει καμία σημασία και να αδιαφορήσει επιδεικτικά για εκείνον: « Δεν ήταν το καλύτερό του. Έκανε σαν τρελός από τα νεύρα του».

Σχεδόν μία ώρα αργότερα, ο Κρις Μπράουν έφυγε ξαφνικά και πίσω του με διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων έφυγε η Ριάνα, όπως δείχνει και το χαρακτηριστικό βίντεο που τραβήχτηκε έξω από το κλαμπ. Η Ριάνα μόλις βγήκε κοίταξε προς την κατεύθυνση που έφυγε ο Μπράουν και φαινόταν στρεσαρισμένη, σαν να ήθελε να σιγουρευτεί ότι έχει φύγει.  Αγνόησε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν για τη φυγή της από το κλαμπ και το τί έγινε μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στην πόρτα του μαγαζιού και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο ποδοσφαιριστής σταμάτησε και υπέγραψε μηχανικά τα αυτόγραφα που του ζητήθηκαν, αδιαφορώντας για τις ερωτήσεις που του έκαναν.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου