Στη Νέα Υόρκη τα 20ά γενέθλια της Victoria’s Secret ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Στη Νέα Υόρκη θα γιορτάσει η Victoria’s Secret τα 20ά της γενέθλια, με τους υπευθύνους της εταιρείας να αποφασίζουν την επιστροφή στον τόπο γέννησής της για μία ξεχωριστή εκδήλωση, στο τέλος της χρονιάς.

Μπορεί πέρσι η εταιρεία εσωρούχων να πραγματοποίησε τη μεγαλύτερή της επίδειξη στο Λονδίνο, αλλά φέτος δεκάδες «άγγελοι» της Victoria’s Secret θα φιλοξενηθούν στη Νέα Υόρκη,
σε μία επετειακή εκδήλωση αφιερωμένη στη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας.



























Διάσημοι «άγγελοι», ανάμεσα στους οποίους οι Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Αντριάνα Λίμα και Μπεχάτι Πρίνσλου, θα φορέσουν τα φτερά της Victoria’s Secret, όπως ανακοίνωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Σάρεν Τζέστερ Τάρνεϊ.
«Η Νέα Υόρκη ήταν η πόλη που έγινε το πρώτο Victoria Secret Fashion Show, το 1995, και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία και τις καρδιές μας. Για τη φετινή επίδειξη των 20ων μας γενεθλίων επιστρέφουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα» πρόσθεσε.
Πέρα από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, τα μοντέλα της Victoria’s Secret στο παρελθόν φιλοξενήθηκαν στις Κάννες, το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες.
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν έκαναν γνωστό πού ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η επετειακή επίδειξη, αλλά ούτε και ποιοι καλλιτέχνες θα δώσουν το «παρών».
Σε παλαιότερες επιδείξεις, μεταξύ άλλων, τραγούδησαν οι Ριάνα, Τζάστιν Μπίμπερ, Maroon 5, Τέιλορ Σουίφτ και Αριάνα Γκράντε.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου