Sophie Marceau: Το πρωί δείχνει εσώρουχο και το βράδυ στήθος

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η όμορφη Γαλλίδα ηθοποιός ξέρει καλά πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Και έχει χωρίσει τις σέξι εμφανίσεις. Οι πρωινές έχουν αποκάλυψη εσωρούχων ενώ οι βραδινές στήθους
Μπορεί να την έχουν χαρακτηρίσει ως την άτυχη των Καννών καθώς κάθε χρόνο της συμβαίνει και ένα σέξι ατύχημα (πότε αποκαλύπτεται το στήθος της πότε το εσώρουχό της), όμως είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι άντρες θα εύχονταν να της συμβαίνουν πάντα αυτά. Η δική μας γνώμη βέβαια είναι ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Γιατί αν δεν θες να γίνονται αποκαλυπτήρια, δεν εμφανίζεσαι ημίγυμνη και με επίφοβα ρούχα.





Μετά λοιπόν από την αποκάλυψη του εσωρούχου της η 48χρονη ηθοποιός έκανε άλλη μια σέξι εμφάνιση όπου αποκάλυψε λίγο το στήθος της. Η σέξι Marceau λοιπόν εμφανίστηκε το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο Marriott Hotel φορώντας ένα see-through μπλουζάκι που άφηνε σε κοινή θέα ένα μέρος του στήθους της καθώς δεν φορούσε τίποτα από μέσα.



Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Γαλλίδα ξέρει καλά πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Και έχει χωρίσει τις σέξι εμφανίσεις. Οι πρωινές έχουν αποκάλυψη εσωρούχων ενώ οι βραδινές στήθους.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου