Miley Cyrus: Με ροζ σαγιονάρες σε σχήμα φαλλού

Η τραγουδίστρια ακολουθεί πιστά τη νέα τάση της μόδας 
Ο φαλλός είναι αναμφισβήτητα  η νέα τάση στον χώρο της μόδας.  Όλοι θυμούνται το χρυσό κολιέ των 18Κ του Tom Ford το οποίο πωλούνταν έναντι 500 λιρών το οποίο είχε κυριολεκτικά κάνει πάταγο. 



Αξέχαστη όμως έχει μείνει και η πασαρέλα του σχεδιαστή Rick Owens στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι για την κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας 2015 όπου ξεγύμνωσε τα αρσενικά μοντέλα αφήνοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά τους όργανα.

Τώρα, ένα ζευγάρι ροζ παντόφλες σε σχήμα φαλλού του Pepto Bismol, διακοσμημένες με μαργαριτάρια πωλούνται στην αγορά αρκεί να διαθέσει κάποιος 12 λίρες για να γίνουν δικές του. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά καθώς είναι διαθέσιμες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου εκεί μπορεί κάποιος να τις αγοράσει ακόμα πιο φθηνά αφού δεν κοστίζουν παραπάνω από 5 λίρες.

Οι ανατρεπτικές σαγιονάρες είναι διαθέσιμες μόνο σε ένα μέγεθος και στην ετικέτα τους αναγράφονται σχεδόν όλοι οι τρόποι με τους οποίους κάποιος μπορεί να πει διαφορετικά την λέξη φαλλός.

Και ενώ οι περισσότεροι θα σκέφτονταν πως αυτές οι σαγιονάρες είναι κατάλληλες μόνο για κάποιο πάρτι η Miley Cyrus για ακόμα μία φορά σκέφτηκει διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η τραγουδίστρια της ποπ πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram φορώντας αυτές τις πονηρές, ροζ, σαγιονάρες γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «#swag».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου