Οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες χώρες στον κόσμο

Ο βαθμός ευχαρίστησης στο σεξ φαίνεται πώς έχει να κάνει (και) με την εθνικότητά μας. Σε ποια χώρα ζουν οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο και ποια θέση καταλαμβάνουν οι Έλληνες ανάμεσα στους πρωταθλητές της ερωτικής απόλαυσης;
Η Durex διενήργησε μία παγκόσμια έρευνα σε δείγμα 26.000 ανθρώπων ηλικίας 16 ετών και άνω για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μόνο το 44% των ανθρώπων είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή.
Ποιοι όμως έχουν περισσότερες πιθανότητες να συμπεριληφθούν σε αυτό το 44% Οι άνθρωποι που είναι σε καλή ψυχολογική και σωματική υγεία, δεν έχουν άγχος, κάνουν συχνά σεξ και αρέσκονται στα προκαταρκτικά παιχνίδια.
Σύμφωνα με την Durex "Ένας παράγοντας κλειδί της σεξουαλικής ικανοποίησης είναι ο οργασμός, αλλά μόνο το 48% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έρχεται συχνά σε οργασμό. Οι άνδρες έχουν συχνούς οργασμούς σε διπλάσιο ποσοστό από ό,τι οι γυναίκες (64%).
Όπως μπορείτε πάντως να δείτε στην παρακάτω λίστα των χωρών με τους πιο σεξουαλικά ικανοποιημένους ανθρώπους στον κόσμο, οι Έλληνες δεν τα πάμε κι άσχημα.
1. Ελβετία
2. Ισπανία
3. Ιταλία
4. Βραζιλία
5. Ελλάδα
6. Ολλανδία
7. Μεξικό
8. Ινδία
9. Αυστραλία
10. Νιγηρία
11. Γερμανία
12. Κίνα
(Πηγή: Independent)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου