Δείτε τα top 20 bridal looks εμπνευσμένα απευθείας από το κόκκινο χαλί

Το κόκκινο χαλί εκτός από πεδίο μάχης, είναι κι ένα υπέροχο μέρος για να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς εξίσου. Κάθε χρόνο, κυρίες της μεγάλης και μικρής οθόνης, καθώς και οι των καλλιτεχνικών, ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα προκειμένου να αφήσουν το στίγμα τους στην ιστορία. Άλλες τα καταφέρνουν, άλλες όχι. Το σημαντικό είναι ότι μας προσφέρουν απλόχερα ένα φαντασμαγορικό θέαμα που όμοιό του δεν υπάρχει.
Ανάμεσα σε αυτές τις απαστράπτουσες εμφανίσεις όμως υπάρχουν κι εκείνα τα φορέματα που παραπέμπουν σε παραμυθένιους γάμους. Μετά από ενδελεχή έρευνα και μελέτη του κόκκινου χαλιού, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν και μοιάζουν σαν να έχουν βγει απευθείας από την εκκλησία. Αν λοιπόν ετοιμάζεστε να ντυθείτε στα λευκά, η παρακάτω γκάλερι είναι ό,τι πρέπει για να βρείτε την έμπνευσή σας.


Το 2011 το κόκκινο χαλί των Oscars έλαμψε ολόκληρο καθώς η Mandy Moore πάτησε τα διάσημα γοβάκια της. Με ένα off shoulder maxi φόρεμα από τούλι με κεντημένα στρας σε όλο το μήκος του, δια χειρός Monique Lhuillier που ειδικεύεται στην κατασκευή νυφικών, δεν θα μπορούσε παρά να μας θυμίσει κάτι από νύφη και να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε και να παντρευτούμε με αυτό το φόρεμα. Εσείς;

 

Άλλη μια εμφάνιση που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί των Oscars 2011 ήταν αυτή της Halle Berry. Η όμορφη ηθοποιός έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο γεμάτο στρας και τούλι strapless maxi φόρεμά της με την υπογραφή του οίκου Marchesa. Τα λευκά peep toe γοβάκια της ολοκλήρωναν το νυφικό look, γεγονός που θέτει το κομμάτι αυτό ως υποψήφιο για ένα γάμο αντάξιο μιας πριγκίπισσας.
Την επόμενη χρονιά, το νυφικό look είχε και πάλι την τιμητική του, καθώς αρκετές ήταν οι celebrities που το επέλεξαν. Ανάμεσα τους και η πρωταγωνίστρια του Resident Evil, Milla Jovovich, η οποία για την πρώτη της ever εμφάνισή στα Oscars επέλεξε ένα λευκό ασημένιο κομμάτι Elie Saab. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν όμορφο κότσο και το look ολοκληρώθηκε με διακριτικά ασημένια κοσμήματα και σκουλαρίκια προκειμένου την παράσταση να κλέψει αποκλειστικά και μόνο το φόρεμα. Αυτή η εμπνευσμένη εμφάνιση έθεσε τον πήχη αρκετά ψηλά και ας το παραδεχτούμε: μπορούμε άνετα να μας φανταστούμε ντυμένες νυφούλες με αυτό.
Η εμφάνιση της πρωταγωνίστριας του Mad Men, Jessica Paré, στα Emmy Awards μας εντυπωσίασε καθώς παρέπεμπε σε κάτι από Ελληνίδα θεά. Και ερωτώ… ποιες καλύτερες από τις αυθεντικές Ελληνίδες για να αναδείξουν ένα τέτοιο κομμάτι; Με ένα ασύμμετρο ολόλευκο maxi φόρεμα με λεπτομέρεια μια μαύρη ζώνη στη μέση του οίκου Jason Wu και κυματιστά μαλλιά σε κότσο που θυμίζει Hollywood δεκαετίας ’30-‘40 δε θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει με την απλότητά του και συνεπώς είναι μια από τις αγαπημένες μας προτάσεις για έναν απλό, αλλά εξαιρετικά chic γάμο.
Η εμφάνιση της Sarah Hyland στην απονομή των βραβείων Emmy μας γύρισε πίσω στα εφηβικά μας χρόνια και συγκεκριμένα σε prom night, αν φοιτούσαμε σε αμερικανικό σχολείο. Το ρομαντικό της φόρεμα δεν είναι απλά του οίκου Marchesa καθώς η ίδια βοήθησε στο σχεδιασμό του. Το λουλουδάτο applique στη γραμμή του λαιμού καθώς και στη μέση της δίνουν μια έντονη γεύση νυφικού στο φόρεμα γι’ αυτό και εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν πρόκειται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η πρώτη φορά στα Oscars φαίνεται ότι ήταν το 2012 και για την Shailene Woodley. Αυτό το φρέσκο κορίτσι -που ό,τι κι αν επιλέγει στα επαγγελματικά της μετατρέπεται σε μεγάλη εμπορική επιτυχία αυτόματα- άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στους δημοσιογράφους για να καταγράψουν κάθε βήμα αυτού του όμορφου ταξιδιού όσον αφορά στη μύηση των βραβείων Oscars. Για την ημέρα αυτή, λοιπόν, η νεαρή ηθοποιός στράφηκε στο διάσημο οίκο Valentino, ο οποίος και θα της εγγυόταν τη λάμψη και την αθωότητα που αρμόζει στην ηλικία της. Το πάλλευκο αυτό φόρεμα μπορεί να σας μεταμορφώσει σε δούκισσα τουλάχιστον και να σας κάνει να ξεχωρίσετε στην ιδιαίτερη σας μέρα.
Η Jessica Biel τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα όταν εμφανίστηκε στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών ως άλλη νεράιδα με ένα φόρεμα εμπνευσμένο από παραμυθένιο γάμο που μόνο ο Elie Saab θα μπορούσε να δημιουργήσει. Το εντυπωσιακό φόρεμα συνδυάστηκε με υπέροχα χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταίριαζαν απόλυτα στο ύφος της εμφάνισης και λιτά σπαστά μαλλιά καθώς όλη η πλάτη ήταν ακάλυπτη. Γενικά, αν δεν είναι αυτό το νυφικό των ονείρων σας, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.
Η Gwyneth Paltrow έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με το λευκό Tom Ford φόρεμα που επέλεξε για την εμφάνισή της στα Oscars 2012. Φήμες λένε πως ήταν η πρώτη που φόρεσε κομμάτι της συγκεκριμένης συλλογής του σχεδιαστή, καθώς κρατούσε τη φθινοπωρινή του συλλογή άκρως απόρρητη. Η ολόλευκη και εξαιρετικά chic κάπα που συνόδευε το φόρεμα ήταν τα κερασάκι στην τούρτα. Τη γαμήλια τούρτα!
Μια απαλή ροζ απόχρωση επέλεξε η Charlize Theron για το Dior φόρεμα τα οποίο την έντυσε στις Χρυσές Σφαίρες. Ήταν σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς με το βαθύ ντεκολτέ, το σκίσιμο στο ύψος του γλουτού, τον oversized φιόγκο και το girly do στα μαλλιά της να κλέβουν την παράσταση. Τι καλύτερο από το να αντιγράψετε μια από τις πιο όμορφες και καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη για την πιο ευτυχισμένη στιγμή σας;
Η αγαπημένη diva της τηλεοπτικής σειράς Glee, Lea Michele, άστραψε για ακόμη μια φορά στις Χρυσές Σφαίρες 2013 μέσα στο Elie Saab λευκό φόρεμά της, κεντημένο από την κορυφή ως τα νύχια με στρας. Ο ψηλός λαιμός του και το σκίσιμο στο ύψος του γλουτού έκαναν πολύ ιδιαίτερη την εμφάνισή της και ανέδειξαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Πώς θα σας φαινόταν και σαν γαμήλια πρόταση;
Η Amanda Seyfried είναι από αυτές τις γυναίκες που ό,τι κι αν φορέσουν το κάνουν μοναδικό. Είτε είναι η καλλίγραμμη σιλουέτα, το αιθέριο παρουσιαστικό ή τα μακριά ξανθά μαλλιά, η εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες μας άφησε μια πολύ ρομαντική γεύση. Το φόρεμά της ήταν του οίκου Givenchy και ο συνδυασμός  ανάλαφρων υφασμάτων  του έδινε μια αέρινη διάσταση, κάτι που θα το έκανε ιδανική επιλογή νυφικού. Συμφωνείτε;
Άλλη μια «wow» στιγμή για εμάς ήταν όταν αντικρίσαμε την Αmy Αdams με το Oscar de la Renta γκρι-ασημί strapless φόρεμά της στην απονομή των βραβείων Oscars 2013. Η υποψήφια για Oscar ηθοποιός μπορεί τελικά να μην κατάφερε να κερδίσει το πολύτιμο χρυσό αγαλματάκι αλλά κέρδισε σίγουρα τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια του κοινού για αυτήν την αντάξια των βραβείων ή ενός βασιλικού γάμου εμφάνιση.
Το Dior φόρεμα της Jennifer Lawrence «ούρλιαζε» νυφικό από πάνω μέχρι κάτω και εμείς το λατρέψαμε γιατί, αν και ογκώδες, έδινε μια αίσθηση αθωότητας και φρεσκάδας, ό,τι έπρεπε δηλαδή για τη νεαρή ηθοποιό. Μπορεί κατά την απονομή να «έφαγε μια τούμπα» αλλά είναι τόσο αβίαστα cool που δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της. Στα θετικά: με το φόρεμα αυτό κέρδισε ένα Oscar, εσείς μήπως να κερδίσετε έναν άντρα;
Το δίδυμο DSQUARED2 κρύβεται πίσω από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Julianne Hough κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy 2014. Το πάλλευκο σατέν strapless φόρεμα του διάσημου οίκου έφερε έναν oversized φιόγκο στη μέση και συνδυάστηκε με λευκές γόβες και διαμαντένιο κολιέ, κάνοντας την εμφάνιση της ηθοποιού και χορεύτριας να μοιάζει σαν να έχει βγει μόλις από την εκκλησία.
Η ηθοποιός Michelle Monaghan ήταν μια από τις αρκετές celebrities που ακολούθησαν το all white trend στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2014. Μας εξέπληξε με την  απλή αλλά ταυτόχρονα ιδιαιτέρως κομψή επιλογή φορέματος από τη φθινοπωρινή συλλογή Giambattista Valli Couture για το 2014 με το σκίσιμο στο ύψος του γλουτού να είναι η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Το look ολοκληρώθηκε με χρυσά Christian Louboutin ψηλοτάκουνα strap πέδιλα. Πολύ καλή επιλογή για ένα χειμερινό γάμο, δε νομίζετε;
Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, Lupita Nyong’o, κατάφερε να κερδίσει το Oscar Β’ γυναικείου ρόλου και πιστεύουμε πως κατά βάθος το ήξερε γιατί είναι ο μόνος λόγος με τον οποίο εξηγείται μια τόσο μεγαλειώδης εμφάνιση. Το απαλό γαλάζιο φόρεμα της έφερε την υπογραφή του οίκου Prada και επέλεξε αυτή την παστέλ απόχρωση γιατί, όπως δήλωσε και η ίδια, της θυμίζει την πατρίδα της, το Nairobi. Εμπνευστείτε κι εσείς, λοιπόν, μελλοντικές νυφούλες και βάλτε τον προσωπικό σας χαρακτήρα στο νυφικό σας.
Η Maria Menounos εμφανίστηκε στο Dolby Theatre του Hollywood για την απονομή των Oscars 2014 φορώντας ένα λευκό φόρεμα με κεντημένες χάντρες και στρας σε όλο το μήκος του. Η δημιουργία αυτή φέρει το όνομα της Αυστραλής Johanna Johnson, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της προς τις γαμήλιες δημιουργίες. Το μόνο που μας κάνει να αμφισβητούμε ότι η δική μας Maria δεν ήρθε απευθείας από κάποια μυστική γαμήλια τελετή είναι το χαλαρό girly do της που αποτελείται από γαλλικές πλεξίδες που καταλήγουν σε χαλαρό κότσο.
Μπορεί η Kate Hudson να μην ήταν υποψήφια για κάποιο βραβείο στα Oscars 2014 αλλά σίγουρα ήταν νικήτρια στις καρδιές μας με αυτό το Atelier Versace silvery white φόρεμα της. Τι να πρωτοπούμε για τα περίτεχνα κοψίματα, τον επιτυχημένο συνδυασμό υφασμάτων, το βαθύ ντεκολτέ και την υπέροχη κάπα που κάλυπτε τους ώμους της αγαπημένης Kate! Ελπίζουμε σε αυτό το φόρεμα, έστω ένα παρόμοιο, να βρείτε την έμπνευσή σας κι εσείς οι μελλοντικές νυφούλες.
Θα μας συγχωρήσετε αλλά η Margot Robbie είναι η αγαπημένη μας. Όχι μόνο γιατί η Αυστραλή ηθοποιός είναι εκθαμβωτική, αλλά και για το λόγο ότι το φόρεμα που επέλεξε μπορεί να φορεθεί από τις Χρυσές Σφαίρες μέχρι και το γάμο μας –με εμάς να είμαστε οι νύφες-. Ο οίκος Gucci αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του με αυτό το κρεμ μεταξένιο φόρεμα με σκίσιμο μέχρι το ύψος του γλουτού. Οι κεντημένες κρυστάλλινες και σμαραγδί λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με τις πράσινες Christian Louboutin peep toe γόβες έδωσαν ένα οπτικό υπερθέαμα που κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει.
Άλλο ένα αξέχαστο bridal look που μας συνεπήρε από το αγαπημένο μας κορίτσι, Shailene Woodley, έρχεται αυτή τη φορά από το Βερολίνο και την πρεμιέρα της ταινίας Divergent. Το Zuhair Murad λευκό φόρεμα της ήταν διακοσμημένο με χρυσές αλυσίδες σε όλο το μήκος του φορέματος το οποίο παράλληλα με το περίτεχνο και ακριβές κόψιμο στο ντεκολτέ έκαναν τους φακούς των φωτογράφων να αστράφτουν όλο το βράδυ στη γερμανική πρωτεύουσα. Πρωτότυπη ιδέα για την ημέρα του γάμου σας, no;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου