MTV Movie Awards: Δείτε τις εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται πάντα σε οτιδήποτε διοργανώνει το MTV. Το γνωστό, νεανικό, μουσικό κανάλι έχει την ικανότητα να δίνει βραβεία που δεν έχουν μόνο ουσιαστική αξία, αλλά συνοδεύονται πάντα από εντυπωσιακό θέματα που ξεσηκώνει το κοινό. Δείτε
λοιπόν σε αυτά τα MTV Movie Awards τι φόρεσαν όσες celebrities φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί και πείτε μας ποια ξεχωρίσατε εσείς.

Μας άρεσε πολύ το μακιγιάζ της Charli XCX. Δυστυχώς δε μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το Jeremy Scott σύνολό της.
Shailene Woodley μας έδειξε το υπέροχο σώμα της με αυτό το Isabel Marant σύνολο, όμως θα την προτιμούσαμε με κάτι άλλο γι’ αυτό το κόκκινο χαλί.
Δε σας το κρύβουμε, τα παπούτσια της Hailee Steinfeld μας άρεσαν πολύ. Το φόρεμά της όμως, από τον Οίκο Rodarte δε μας ενθουσίασε.
Η Victoria Justice φόρεσε ένα κομμάτι από μία από τις αγαπημένες μας συλλογές, αυτή του Οίκου Versace και δε σας κρύβουμε ότι ήταν μία από τις εμφανίσεις που μας άρεσαν ιδιαίτερα.
Girly και νεανικό ήταν το Caterina Gatta σύνολο της Holland Roden, ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για τα MTV Movie Awards δηλαδή. Μπράβο της.
Η Anna Camp επέλεξε ένα πολύ χαριτωμένο φόρεμα του Peter Pilotto το οποίο συνδύασε με γαλάζια πέδιλα. Το σύνολό της ήταν ιδανικό για τα συγκεκριμένα βραβεία γι’ αυτό και κέρδισε θετικά σχόλια.
Δε σας φαίνεται ιδιαίτερα ανανεωμένη η Scarlett Johansson; Μπορεί να φταίει και η επιλογή αυτού του έντονου φούξια της Zuhair Murad φόρμας της. H ουσία είναι όμως ότι μας αρέσει πολύ.
Δε σας κρύβουμε ότι στιλιστικά προτιμάμε την αδερφή της Poppy. Θα ήταν άδικο όμως να μην παραδεχτούμε πως και η Cara Delevingne είναι πάντα καλοντυμένη. Σε αυτή τη διοργάνωση επέλεξε μπορντό σύνολο Reem Acra το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Σίγουρα όπου και να πάει τα βλέμματα στρέφονται πάνω της. Η Emily Ratajkowski είναι κούκλα και το ξέρει γι’ αυτό και στα MTV Movie Awards επέλεξε άκρως αποκαλυτικό σύνολο με την υπογραφή του Fausto Puglisi.
Ο συνδυασμός κόκκινου με φούξια είναι ένας από τους αγαπημένους μας. Ιδιαίτερα όταν τον βλέπουμε σε σύνολα όπως αυτό το Brandon Sun της Brittany Snow, που είναι απλό και chic δε μπορούμε παρά να πούμε τα καλύτερα.
Να μην τα ξαναλέμε. Τον τελευταίο καιρό δε μας έχει απογοητεύσει καθόλου με τα σύνολά της. Η Jennifer Lopez μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο και ωριμάζει και στιλιστικά. Αυτό το Versus Versace tuxedo dress είναι ακόμα μία απόδειξη.
Αν και είναι πολύ μικρή σε ηλικία, η Bella Thorne μας έχει συνηθίσει σε πολύ σωστές ενδυματολογικές επιλογές. Έτσι και αυτό το Peter Pilotto φόρεμα που επέλεξε αυτή τη φορά της ταίριαζε απόλυτα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου