Michelle Keegan: Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο

Οσο για τις υπόλοιπες θέσεις της λίστας, η Kendall Jenner κατέκτησε τη δεύτερη θέση, η ηθοποιός Jennifer Lawrence την τρίτη ενώ η ζουμερή Kate Upton την τέταρτη
Στην κορυφή της λίστας του γνωστού αντρικού περιοδικού “FHM” με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου σκαρφάλωσε φέτος η καυτή Michelle Keegan, η οποία άφησε πίσω της την Kate Upton, την Jennifer Lawrence και άλλες.





Η Keegan γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια στη Βρετανία και είναι ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Coronation Street». Εκτός από αυτή τη σειρά έχει εμφανιστεί και στις σειρές «Red Dwarf» και «The Jeremy Kyle Show». Το 2009 η Keegan βραβεύτηκε ως η πιο σέξι πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός σε βρετανική σαπουνόπερα, ενώ τις επόμενες χρονιές, 2010, 2011, 2012 βραβεύτηκε ως η πιο σέξι ηθοποιός σε βρετανική σαπουνόπερα. Τον Ιανουάριο του 2011 το αντρικό περιοδικό «FHM» τη χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο σέξι κορίτσια στον κόσμο.



Οσο για τις υπόλοιπες θέσεις της λίστας, η Kendall Jenner κατέκτησε τη δεύτερη θέση, η ηθοποιός Jennifer Lawrence την τρίτη ενώ η ζουμερή Kate Upton την τέταρτη.














πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου