Fashionista μόλις τριών ετών με καταπληκτικές ιδέες!

Είναι μόλις 3 ετών, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να γίνει το fashion icon της Αυστραλίας με δική της σειρά αξεσουάρ και χαρακτηριστικότερο όλων το κοκαλάκι-φιόγκο.

Ο λόγος για την κοκκινομάλλα Pixie Curtis, η οποία προκαλεί φρενίτιδα με κάθε της εμφάνιση, με πιο πρόσφατη αυτή στο fashion show του Toni Maticevski στην Εβδομάδα Μόδας της Αυστραλίας.


Η μητέρα της Pixie, η οποία εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, Roxy Jacenko, έχει στήσει πάνω της μια ολόκληρη βιομηχανία, καθώς παρουσιάζει τη μικρή ως σχεδιάστρια των αξεσουάρ Pixie's Bows.

Έχει φτιάξει στην τρισχαριτωμένη τρίχρονη λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει 105.000 followers, οι οποίοι αναμένουν την κάθε ανάρτησή της για να πάρουν ιδέες μόδας.

Οπως είναι λογικό, υπάρχουν πολλοί που κατακεραυνώνουν τη μητέρα της, κατηγορώντας την πως εκμεταλλεύεται την ανήλικη κόρη της για να βγάλει λεφτά, ενώ άλλοι, πιο μετριοπαθείς, αναρωτιούνται για το μέλλον της Pixie ως ενήλικης, αφού «χάνει» την αθωότητα και την αγνότητα των παιδικών της χρόνων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου