Antonio Banderas: Δείτε τον χέρι χέρι με τη νέα του σύντροφο

Η Nicole δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα πέρυσι στο Φεστιβάλ Καννών αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ημουν ακόμα παντρεμένος
Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι και πάλι ο γνωστός ηθοποιός Antonio Banderas, τον οποίο εντόπισαν αυτές τις μέρες οι παπαράτσι να κάνει βόλτα χέρι χέρι με τη νέα του σύντροφο, στο Λονδίνο. Ο 54χρονος Antonio, λίγους μήνες μετά τον επίσημο χωρισμό του από τη Melanie Griffith, έγινε ζευγάρι με την 34χρονη Nicole Kimpel, σύμβουλο επενδύσεων, με την οποία είναι πλέον αχώριστος.





 Βέβαια τα δημοσιεύματα τον καιρό του χωρισμού του ανέφεραν την Kimpel ως την αιτία του διαζυγίου του, κάτι που όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά σε συνέντευξή του πρόσφατα ο δημοφιλής ηθοποιός: “Η Nicole δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα πέρυσι στο Φεστιβάλ Καννών αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ημουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία. Η Nicole μάλιστα μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Οταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί. Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση”.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου