Η Αλέκα Καμηλά φοράει την τέλεια μάξι φούστα που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Σας έχουμε πει πως φέτος την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι τα 1970s θα είναι η απόλυτη τάση με τα boho στοιχεία να κάνουν δυναμικό comeback και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Τα καλά νέα είναι πως αν θέλετε να δημιουργήσετε και εσείς ένα σύνολο που είναι εμπνευσμένο από την πιο επίκαιρη δεκαετία της ιστορίας της μόδας δε χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία, καθώς μπορείτε να το κάνετε με κομμάτια που έχετε ήδη στη συλλογή σας.
Μερικά από αυτά είναι οι αέρινες πουκαμίσες, τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα που ίσως είχατε αγοράσει πριν από μερικά χρόνια, αλλά και τα κοσμήματα με έθνικ αναφορές. Αν παρόλα αυτά δεν έχετε κάτι ήδη, τότε μπορείτε να αποκτήσετε οικονομικά κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επίκαιρα looks.
Η Αλέκα Καμηλά έκανε ακριβώς αυτό, επιλέγοντας μία μάξι φούστα Zara που κοστίζει 29.95 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο www.zara.com και στα καταστήματα της εταιρείας. Τη συνδύασε με ένα απλό τοπ σε έντονο κόκκινο χρώμα ενώ προτίμησε πολύ σωστά να αποφύγει τα αξεσουάρ καθώς η φούστα της είναι πολύ ιδιαίτερη και δε χρειάζεται επιπλέον «βοήθεια» προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα πολύ σωστό boho σύνολο.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου