Η πριγκίπισσα της pop, Taylor Swift σάρωσε στα βραβεία Iheartradio!

Ο πήχης ανεβαίνει για την Taylor. Όχι μόνο κέρδισε δύο βραβεία, αλλά έκανε ΚΑΙ ντουέτο με την Madonna!
Πόσο πιο ψηλά θα ανεβαίνει η Taylor; Τα iheartradio music awards της πρόσφεραν 3 βραβεία. Μας βγήκε καλλιτέχνιδα της χρονιάς, κάτι που δεν περίμενα, πήρε βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς ''shake it off'', άντε αυτό το άξιζε, και κέρδισε το βραβείο με τους καλύτερους στίχους για την άλλη επιτυχία της ''Blank Space''. Άφησε τίποτα κορίτσι μου και για τους άλλους!
Από τη Σάββια Σιάτη
Δεν της φτάνουν τα βραβεία που πήρε στα iheartawards, μου ήθελε και ντουέτο με την Madonna. Εντάξει όμως δεν έκανε και τίποτ' άλλο η κοπελιά από το να παίζει κιθάρα. Πάλι καλά, γιατί κρίμα είναι να συγκριθεί με την Μαντόνα. Μας ερμήνευσαν λοιπόν το τραγούδι ''Ghost town'' και πραγματικά το έσκισαν!
...
H πριγκίπισσα της pop δήλωσε συγκινημένη στα βραβεία: "Ελπίζω οι περισσότεροι από τους θαυμαστές μου να  βλέπουν τώρα, πόσο τους λατρεύω... κάθε χρόνο ερχόμαστε όλο και πιο κοντά". Από ότι φαίνεται η Taylor ανεβαίνει τα σκαλιά, όχι της εκκλησίας αλλά της επιτυχίας. Μπράβο της!
Η θεά Μαντόνα μετά από την υπέροχη ερμηνεία της δήλωσε πως η Taylor είναι η αγαπημένη της κιθαρίστρια. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά πως αυτές οι δυο στο μέλλον σίγουρα θα συνεργαστούν!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου