Τι χρειάζεται μια γυναίκα, ώστε να θέλει να κάνει περισσότερο σεξ

Έρευνα ανακάλυψε το μυστικό που αυξάνει τις πιθανότητες να θελήσει μια γυναίκα να κάνει σεξ και να σταματήσει να δικαιολογείται πως έχει πονοκέφαλο. Στους άνδρες τα πράγματα είναι απλά
Είναι ένα από τα πιο κλισέ, αλλά αληθινά προβλήματα μεταξύ των δύο φύλων.
Ένας άνδρας επιθυμεί κατά κανόνα πιο συχνά σεξ από ότι μια γυναίκα και εκεί προκύπτουν συχνά τα προβλήματα. Τι μπορεί να συμβεί; Τι χρειάζεται κάθε εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου προκειμένου να είναι πιο δεκτική; Έρευνα του πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν έδειξε πως γυναίκες που κοιμούνται περισσότερο, είναι πιο πιθανό να είναι θετικές στο σεξ.
Για την ακρίβεια η έρευνα αναφέρει πως για κάθε ώρα επιπλέον ύπνου, μια γυναίκα παρουσιάζει 14% περισσότερες πιθανότητες να επιθυμεί το σεξ την επόμενη μέρα. Ξεχάστε λοιπόν όλα όσα πιστεύατε πως θα κάνουν τη διαφορά και φροντίστε η σύντροφός σας να μην κουράζεται και να πέφτει για ύπνο νωρίς.
"Αυτά τα ευρήματα δείχνουν πως ο ανεπαρκής ύπνος μπορεί να μειώσει την σεξουαλική επιθυμία" σημειώνει ο συγγραφέας της έρευνας Ντέιβιντ Κάλμπατς. "Νομίζω πως το μήνυμα που πρέπει να περάσει δεν θα έπρεπε να είναι, όσο περισσότερο κοιμηθεί κανείς, τόσο καλύτερα. Απλά είναι σημαντικό να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να κοιμάται τόσο, όσο χρειάζεται το μυαλό και το σώμα μας" συμπληρώνει.
Σε ότι αφορά στον ανδρικό πληθυσμό πάλι, το κουμπί για να είναι σεξουαλικά έτοιμος ανά πάσα στιγμή είναι άλλο. Πολύ πιο πονηρό και λίγο προσωπικό. Παράλληλη έρευνα για το βασικό συστατικό που θα κάνει τον άνδρα να θέλει σεξ είναι να βλέπει περισσότερο πορνό. Η έρευνα αναφέρει πως παρακολουθώντας soft πορνό μπορεί να βελτιώσει την επίδοση ενός άνδρα.
Την έρευνα για το πορνό διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Καναδά Κονκόρντια σε συνεργασία με το UCLA της Καλιφόρνια, έδειξε πως όσοι άντρες παρακολουθούσαν ταινίες αυστηρά κατάλληλες για ενήλικους, που δεν κατατάσσονται πάντως στις λεγόμενες σκληρού πορνό, τους βοηθούσε να είναι πιο έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κρεβάτι, σε αντίθεση με όσα θεωρούσαν δεδομένα οι επιστήμονες, ότι δηλαδή η παρακολούθηση τέτοιων ταινιών μπορεί να αποτελούσε εμπόδιο σε δεσμευμένους άντρες. "Αν και πολλοί πιστεύουν πως η εύκολη πρόσβαση στο πορνό προκαλεί προβλήματα στο κρεβάτι, η έρευνα δείχνει το αντίθετο" σημειώνει η Νικόλ Πρόζ, μία εκ των ερευνητών.

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου