Η Λεπέν δέχθηκε «με χαρά» την... ανήθικη πρόταση της Μαντονα για «ένα ποτό»

H επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας δήλωσε ότι «αποδέχεται με χαρά» την πρόσκληση για «ένα ποτό» που της απηύθυνε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.
H επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Εθνικό Μέτωπο Μαρίν Λεπέν δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «αποδέχεται με χαρά» την πρόσκληση που της απηύθυνε προκειμένου να συναντηθούν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαντόνα.

«Αποδέχομαι με χαρά την πρόσκληση της Μαντόνα. Εκτιμώ τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν καλή τη πίστει» επισήμανε η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (FN).
H διάσημη τραγουδίστρια της αμερικανικής ποπ μουσικής είχε πει τη Δευτέρα ότι θα ήθελε να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν προκειμένου να ακούσει «από την ίδια τα πιστεύω της».
Η Μαντόνα, το νέο άλμπουμ της οποίας θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα με τίτλο «Rebel Heart», είχε προκαλέσει σάλο όταν κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης περιοδείας της, το 2012, προβαλλόταν επί σκηνής ένα βιντεοκλίπ στο οποίο η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν εμφανιζόταν με μια σβάστικα στο μέτωπό της.
Στη συναυλία της στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2012 δεν είχε προβληθεί το αμφιλεγόμενο βίντεο επί σκηνής. Η Μαντόνα είχε εκφράσει την ανησυχία της στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram για τα ποσοστά που συγκέντρωσε το Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας στις ευρωεκλογές του 2014.

H ανήθικη πρόταση της Μαντόνα στη Λεπέν

H διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ότι θέλει να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς προκειμένου να ακούσει «από την ίδια τα πιστεύω της».




i-mantona-thelei-na-piei-ena-poto-me-tin-lepen-gia-na-mathei-ta-pisteuw-tis

...
H διάσημη τραγουδίστρια της αμερικανικής ποπ μουσικής Μαντόνα δήλωσε ότι θα ήθελε να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν προκειμένου να ακούσει «από την ίδια τα πιστεύω της», ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στα θύματα της επίθεσης εναντίον της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, «οι ζωές των οποίων δεν χάθηκαν μάταια».
«Ίσως να μην έχω κατανοήσει τη Μαρίν Λεπέν, δεν είμαι σίγουρη και βεβαίως δεν θέλω να εμπλακώ σ' έναν πόλεμο», είπε η Μαντόνα στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal+.
«Σε ό,τι αφορά εμένα, ο κόσμος έχει μια ιδέα του ποια είμαι, ποιες είναι (οι αξίες) στις οποίες δεσμεύομαι, ποια είναι τα πιστεύω μου και πολύ συχνά, όταν πίνουν ένα ποτό μαζί μου, συζητούν μαζί μου, φεύγουν με μια διαφορετική άποψη», προσέθεσε το αστέρι του πενταγράμμου.
«Αυτό που θέλω, είναι να επικρατεί ειρήνη στον κόσμο και η πρώτη μου σκέψη όταν σκέφτομαι τη Μαρίν Λεπέν είναι ότι θα ήθελα να τη συναντήσω, να της μιλήσω και θα ήθελα να μπορέσω να ακούσω από την ίδια, να ακούσω η ίδια ποια είναι τα πιστεύω τις σχετικά με το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό για μένα», είπε.
Η διάσημη καλλιτέχνιδα, ηλικίας 56 ετών, έπειτα αγκάλιασε για ώρα τον Λουζ, τον σκιτσογράφο της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, που ήταν επίσης προσκεκλημένος στην εκπομπή.
«Πιστεύω ότι οι ζωές σας δεν χάθηκαν μάταια» του είπε, με δάκρυα στα μάτια, αναφερόμενη στα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης κατά την οποία αποδεκατίστηκε η συντακτική ομάδα της εφημερίδας την 7η Ιανουαρίου.
Η Μαντόνα, της οποίας το νέο άλμπουμ Rebel Heart θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα, θα πραγματοποιήσει αυτό το καλοκαίρι μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική ενώ θα πραγματοποιήσει συναυλίες και στην Ευρώπη από το Νοέμβριο σε πόλεις όπως η Κολωνία, το Λονδίνο, το Παρίσι και η Βαρκελώνη.
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου