Vogue: Ετσι πρέπει να ντύνεται η Περιστέρα, η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας

H Αμερικανική Vogue, η βίβλος της μόδας παραδίδει στυλιστικές συμβουλές στην Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, Περιστέρα Μπαζιάνα.
Η βίβλος της μόδας, η αμερικανική Vogue αφιερώνει ολόκληρο αφιέρωμα με στυλιστικές συμβουλές προς τη νέα «πρώτη κυρία» της Ελλάδας.

Ο style editor, της Vogue Edward Barsamian γράφει:
«Ενα νέο αντιμνημονιακό κόμμα κυβερνά την Ελλάδα υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα. Και εφόσον «πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα», η νέα «πρώτη κυρία» της Ελλάδας, η Περιστέρα Μπαζιάνα (γνωστή ως Μπέτυ) συνοδεύει τον νεότερο πρωθυπουργό στην ιστορία της Ελλάδας, σηματοδοτώντας μια αλλαγή σελίδας για τη χώρα. 
Εμείς (εδώ στη Vogue) σκεφτήκαμε την ιδανική γκαρνταρόμπα της, η οποία θα αποτελείται από κομψά και λεπτεπίλεπτα ρούχα και, ενώ η ίδια εμφανίζεται να προτιμά «πλούσια» χρώματα και τολμηρά σχέδια, προτείνουμε συγκεκριμένα ενδύματα - κλειδιά από κολεξιόν γνωστών σχεδιαστών, για να ανανεώσει το στιλ της. 
Αλλωστε, αρκετά δημόσια και πολιτικά πρόσωπα, όπως η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα αλλά και η Ανγκελα Μέρκελ, το κάνουν επανειλημμένα».
Δείτε τα ρούχα που προτείνει η βίβλος της μόδας, η αμερικανική Vogue στην Πρώτη κυρία της Ελλάδας Περιστέρα Μπαζιάνα.
Alexander McQueen
Alexander McQueen

 
Balenciaga
Balenciaga


 
Marni
Marni



 
 
Μαίρη Κατράντζου
Μαίρη Κατράντζου




 
Prada
Prada
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου