Underground hamburgers- Ένα απρόσμενο tribute συγκρότημα στους Black Sabbath

Μία μπάντα από το Λος Άντζελες το… τερμάτισε, «παντρεύοντας» τους θρύλους της heavy metal με τον θρύλο του junk food
Συνήθως οι tribute μπάντες προσπαθούν να μοιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην πηγή έμπνευσής τους.
Έτσι, τα μέλη τους φορούν πάνω-κάτω ίδια ρούχα και αξεσουάρ με τα ινδάλματά τους και υιοθετούν τα ίδια χτενίσματα ή το ίδιο μακιγιάζ. Ένα tribute συγκρότημα όμως από το Λος Άντζελες είπε να αλλάξει λίγο τον γενικό κανόνα. Τι λίγο, δηλαδή - του άλλαξε τα φώτα!



Γνωρίστε τους Mac Sabbath, ένα συγκρότημα που αποτίνει φόρο τιμής στους μοναδικούς Black Sabbath με έναν ιδιαίτερα ανησυχητικό τρόπο, καθώς χρησιμοποιεί πολλές αναφορές στα MacDonald’s και συγκεκριμένα τη McDonaldland. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι ανήκουν στο drive-thru metal είδος - και προφανώς είναι οι μόνοι. Το σύνθημά τους είναι “Sold our souls for cinnamon rolls” («Πουλήσαμε τις ψυχές μας για ρολά κανέλας»).



Το καλλιτεχνικό όνομα του frontman του συγκροτήματος είναι Ronald Osbourne, το οποίο συνδυάζει το όνομα του κλόουν της γνωστής αλυσίδας με το επίθετο του ανεπανάληπτου Ozzy. Ο κύριος Ronald Osbourne εμφανίζεται επί σκηνής με ρούχα κλόουν και μάλλον μοιάζει περισσότερο με τον σατανικό παλιάτσο της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου «Το Αυτό» του Στίβεν Κινγκ. Αν μάλιστα τον ακούσεις να τραγουδά, εξαφανίζονται ακόμη και οι τελευταίες αμφιβολίες σου…

Στην κιθάρα βρίσκουμε τον Slayer McCheese (από το όνομα μίας άλλης μασκότ της αλυσίδας, του Mayor McCheese), ο οποίος είναι ντυμένος σαν ένα τεράστιο χάμπουργκερ με χαυλιόδοντες. Το σουρεαλιστικό κουαρτέτο συμπληρώνεται από τον Grimalice και τον Catburglar, ονόματα που είναι επίσης εμπνευσμένα από χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί στα Happy Meals.

 Και σαν να μην έφτανε αυτό, η μπάντα έχει αλλάξει τους στίχους γνωστών ύμνων των Black Sabbath για να περάσει μηνύματα που έχουν σχέση με το junk food. Έτσι, το “Iron Man” έγινε “Frying Pan”, το “Paranoid” έγινε “Pair-a-buns”, αν και υποπτεύομαι ότι το συγκρότημα θα αφήσει άθικτο το “Rat Salad”. Το ακουστικό αποτέλεσμα του πρότζεκτ είναι μάλλον αμφιλεγόμενο (μία διπλωματική απόδοση του «οικτρού»), ωστόσο οι αυθεντικοί Black Sabbath αναγνώρισαν την πρωτοτυπία του και έκαναν ειδική αναφορά στους λογαριασμούς τους στα social media. Το προμοτάρισμα πήγε καλά, μια και η σελίδα των Mac Sabbath στο Facebook κέρδισε περισσότερα από 1.500 νέα likes μέσα στις πρώτες 24 ώρες μετά από αυτές τις αναφορές.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου