Οι street style εμφανίσεις της Paris Fashion Week Haute Couture Spring/Summer 2015

Μέτα την αντρική εβδομάδα μόδας  σε Milan και Paris, ήρθε η ώρα της Paris Fashion Week Haute Couture Spring/Summer 2015 να ετοιμάσει τα catwalk της και να υποδεχτεί τις απανταχού fashionistas με τις πιο σικ δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

H Anna Dello Russo για μία ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση με το blanket coat που επέλεξε αν φορέσει κατά τη διάρκεια των shows, το οποίο είχε anime επιρροές, φυσικά και μόνο η Dello Russo θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο παλτό να δέιχνει stylish. Όπως επιλέγει συνήθως, η ασυνήθιστη εμφάνιση της διαδέχτηκε μία πιο σικ με maxi παλτό σε τουΐντ ύφασμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σκουφί με τα κρόσσια ήταν το αγαπημένο της Anna.
H Anna Wintour στο κλασικό της χειμερινό look με τα μεσάτα σακάκια, τις γούνινες λεπτομέρειες και τις μπότες συνδυασμένες με midi φορέματα, έκανε μία ακόμα εμφάνιση έτσι όπως ακριβώς την περιμένουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να την δούμε με κάτι διαφορετικό για μία φορά αλλά ποιος θα τολμούσε να της το προτείνει;
Άλλη μία ακόμη εμφάιση που μας άρεσε ήταν αυτή της μικρής αδερφής Olsen, Elizabeth, από την οποία άλλωστε έχει πάρει και το όνομα του το fashion brand των δίδυμων Olsen. Η Elizabeth είναι πάντα διακριτική και σικ, όπως αρμόζει στο νεαρό της ηλικίας της.
Η Dita Von Teese αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι μπορείς να δείχνεις σέξι ακόμα και όταν καλύπτεις με ύφασμα το περισσότερο μέρος του σώματος σου, ενώ η Carla Bruni μας έδειξε το σωστό τρόπο για να φορέσουμε leather leggings.
Θα θέλαμε να δούμε την Natalie Portman να τολμάει πιο extreme looks ή κάποια αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς οι εμφανίσεις είναι πάντα προσεγμένες αλλά ταιριάζουν σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.
Οι κίτρινες μπότες της Sofie Valkiers έκλεψαν την παράσταση, το λευκό σύνολο της Eugenie Niarchos τράβηξε τα βλέμματα, ενώ το μπορντό κουστούμι της Chiara Ferragni μας θύμισε γιατί το burgundy θα είναι το χρώμα του 2015.
Η τολμηρή Anna Dello Russo















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου