Κατέρρευσε χθες το δελτίο του MEGA - Πρωτιά για ΑΝΤ1

Ενοχλημένος ο Παπανδρέου, μιλάει για σκληρή στάση από Χούκλη στη συνέντευξη που του πήρε
Αλλαγή σκηνικού χθες στα δελτία ειδήσεων. Το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη ήταν αυτό που προτίμησαν οι τηλεθεατές και το έφτασαν στην κορυφή, αφήνοντας πίσω με μεγάλη διαφορά την Όλγα Τρέμη και στο νέο δελτίο του MEGA.



Συγκεκριμένα, στο εμπορικό κοινό ο ΑΝΤ1 σκαρφάλωσε στο 17,8% ενώ στο σύνολο της τηλεθέασης «κλείδωσε» στο 20,8%.

Την ιδία ώρα η Όλγα Τρεμη «πετούσε» χαμηλά καθώς τα μηχανάκια την AGB κατέγραψαν 10,1% ενώ στο σύνολο 16,1%.

Το STAR παραμένει στα ίδια επίπεδα σημειώνοντας 8,6% στο εμπορικό κοινό και 11,1% στο σύνολο. Ο ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ έκανε 18,3% και στο σύνολο 21,2% (προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα).

Ενοχλημένος ο Παπανδρέου για τη συνέντευξη από Χούκλη

Δυσαρεστημένος από τη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 φέρεται να είναι ο Γ. Παπανδρέου και τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Πεταλωτής επιτίθεται στη Χούκλη μιλώντας με ειρωνικό τρόπο, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο συνεργάτης του κ. Παπανδρέου δεν έμεινε ευχαριστημένος ούτε από τον χρόνο που δόθηκε στον πρόεδρό του, ούτε με το γεγονός ότι μιλούσε η παρουσιάστρια:

«Στον Αντεννα με Μαρία Χούκλη. Αν το προγραμματισμένο 20λεπτο δεν γινόταν 10λεπτο κι αν η κ. Χούκλη τον άφηνε να μιλήσει, δεν θα ακούγαμε μόνον όσα η ίδια αποφάσισε να μας ανακοινώσει σήμερα...», ανέφερε χαρακτηριστικά.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου