Σοκ στο Χόλιγουντ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Καν Μπονφίλς

Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια θεατρικής πρόβας- ΄Ηταν μόλις 42 ετών
Ο «κακός» του James Bond στην ταινία Skyfall, Καν Μπονφίλς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, κατά τη διάρκεια πρόβας θεατρικής παράστασης.




Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος είχε εμφανιστεί και στον «Πόλεμο των Άστρων», κατέρρευσε την ώρα της πρόβας για την παράσταση «Κόλαση του Δάντη» που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα στο Λονδίνο.

Οι γιατροί και τα μέλη του θιάσου του «Craft Theatre Company» στο Ανατολικό Λονδίνο αγωνίστηκαν μάταια να σώσουν τη ζωή του ηθοποιού, πριν οριστικοποιηθεί ο θάνατός του.

Ο εκπρόσωπος του «Craft Theatre Company», Κρις Χίσλοπ, αργότερα επιβεβαίωσε τον θάνατο του Μπονφίλς και δήλωσε ότι το καστ βρίσκεται σε βαθειά θλίψη από την ξαφνική απώλεια. «Ο Καν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας πρόβας και ο σκηνοθέτης Ρόκι Ροντρίγκεζ Τζούνιορ, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν». Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα. Η παράσταση αναμένεται να συνεχιστεί με άλλο ηθοποιό που θα αντικαταστήσει τον 42χρονο.

Στην ταινία «Ο Πόλεμος των Άστρων Επεισόδιο 1 - Η Αόρατη απειλή» ενσάρκωσε τον Τζεντάι δάσκαλο Saesee Tiin.

Ο Καν Μπονφίλς είχε εμφανιστεί σε δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ, ως κακός στο «Skyfall» (2012) δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ και το 1997 στο ρόλο του Isagura στο «Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει», με τον Πιρς Μπρόσναν στο ρόλο του θρυλικού πράκτορα. Στην ταινία «Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 1 - Η Αόρατη απειλή», στο πλευρό του Λίαμ Νίσον και του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ενσάρκωσε τον Τζεντάι δάσκαλο Saesee Tiin, ενώ είχε συμμετάσχει στο «Lara Croft: Το λίκνο της ζωής (2003), και στο «Batman Begins» (2005).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου