Adriana Lima: Βρεγμένη και καυτή στο Πουέρτο Ρίκο

Το τέλειο κορμί της Lima δεν έχει να κάνει μόνο με τα καλά γονίδιά της και με τη σωστή διατροφή αλλά και με τις συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο, όπου γυμνάζεται με τον personal trainer της  Michael Olajide Jr. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αεροβικές ασκήσεις για κάψιμο λίπους, τεχνικές boxing, τρέξιμο και λίγα βάρη

Στο Πουέρτο Ρίκο μαζί με τους υπόλοιπους αγγέλους της Victoria's Secret βρίσκεται αυτές τις μέρες η κούκλα Adriana Lima, η οποία φωτογραφίζεται για τα νέα ρούχα παραλίας και μαγιό της εταιρείας.



Η 34χρονη Βραζιλιάνα μητέρα δυο παιδιών είναι ο πιο παλιός άγγελος της Victoria's Secret και ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Το 2014 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα του γνωστού αμερικανικού οικονομικού περιοδικού “Forbes” με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με απολαβές που που ξεπερνούσαν τα 8 εκατομμύρια ευρώ.



Το τέλειο κορμί της Lima δεν έχει να κάνει μόνο με τα καλά γονίδιά της και με τη σωστή διατροφή αλλά και με τις συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο, όπου γυμνάζεται με τον personal trainer της  Michael Olajide Jr. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αεροβικές ασκήσεις για κάψιμο λίπους, τεχνικές boxing, τρέξιμο και λίγα βάρη.















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου