Jessica Hart: Γιατί δεν περπάτησε στο Victoria's Secret Fashion Show

Η Swift δυσαρεστήθηκε πολύ για τις δηλώσεις της Hart και της τo φύλαγε. Οταν λοιπόν της έγινε πρόταση πριν από μερικούς μήνες από την εταιρεία να εμφανιστεί και στο φετινό σόου στο Λονδίνο, συμφώνησε υπό έναν όρο.
Ποιος ήταν ο όρος; Να μην εμφανιστεί η Hart στο σόου
Τη γνωστή φράση “η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο” φαίνεται ότι έβαλε σε εφαρμογή η τραγουδίστρια Taylor Swift, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται πίσω από τον αποκλεισμό της Αυστραλέζας καλλονής και συντρόφου του Σταύρου Νιάρχου Jessica Hart από το σόου της Victoria's Secret στο Λονδίνο. Η 28χρονη Hart είναι από το 2009 ένας από τους αγγέλους της εταιρείας και εμφανιζόταν κανονικά στα σόου.





Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο περσινό σόου της εταιρείας που έγινε στη Νέα Υόρκη τραγούδησε η 24χρονη Swift. Λίγες ώρες μετά η Hart βγήκε δημόσια και μίλησε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο σόου λέγοντας ότι ήταν μεν καλή αλλά δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει σαν άγγελος της Victoria's Secret. Και ότι δεν κολλούσε με τα υπόλοιπα μοντέλα. Στη συνέχεια βέβαια τα πήρε πίσω αλλά ήταν ήδη αργά.



Η Swift δυσαρεστήθηκε πολύ για αυτό και της τo φύλαγε. Οταν λοιπόν της έγινε πρόταση πριν από μερικούς μήνες από την εταιρεία να εμφανιστεί και στο φετινό σόου στο Λονδίνο, συμφώνησε υπό έναν όρο. Ποιος ήταν ο όρος; Να μην εμφανιστεί η Hart στο σόου. Κάτι που έγινε φυσικά γιατί ο λόγος της Swift είναι πάνω από όλους. Οι φωτογραφίες είναι από το περσινό σόου στη Νέα Υόρκη.












πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου