Georgia May Jagger: Μια κούκλα βγαλμένη από τα 60's

Η 22χρονη Jagger έχει πει σε συνέντευξή της ότι το κενό αυτό ανάμεσα στα δόντια της ήταν η μεγαλύτερη ανασφάλειά της όταν ήταν μικρή καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη συμβούλευαν να το “φτιάξει” φορώντας σιδεράκια
Ως άλλη Twiggy ποζάρει η Βρετανίδα καλλονή Georgia May Jagger στις σελίδες του περιοδικού μόδας “Vogue” της ρωσικής έκδοσης του Ιανουαρίου φορώντας στο εξώφυλλο μπλούζα από τον οίκο Celine και δερμάτινο καπέλάκι Gucci. Η φωτογράφηση έγινε από την Ellen Von Unwerth ενώ η στυλίστρια του περιοδικού Melaine Huyuh επέλεξε για το μοντέλο υπέροχα ρούχα από τους οίκους Louis Vuitton, Chanel, Christian Dior, Valentino και άλλους.

Η 22χρονη κόρη του Mick Jagger και της πάλαι ποτέ καλλονής Jerry Hall είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη Βρετανία, με κασέ που κάθε μέρα ανεβαίνει. Και φυσικά το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια ήταν αυτό που την ξεχώρισε από τα άλλα μοντέλα και την καθιέρωσε στο χώρο.



Βέβαια η ίδια στο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι το κενό αυτό ήταν η μεγαλύτερη ανασφάλειά της καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη συμβούλευαν να το “φτιάξει” φορώντας σιδεράκια. Ευτυχώς που δεν τους άκουσε.


















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου