Ξαναβάλε το παλιό σου παπούτσι

Συνδυάζοντας το παραδοσιακό τσαγκάρικο με τη μοντέρνα οπτική
Η τέχνη του τσαγκάρη δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλει τέχνη, αυτοσυγκέντρωση, εμπειρία. Μα πάνω από όλα, όμως, θέλει ταλέντο και όρεξη για δουλειά. 

Αυτά τα στοιχεία φαίνεται πως βρίσκουν οι Αθηναίοι στο Takouni Star, το οποίο πρόσφατα μετακόμισε στον αριθμό 10 της Σκουφά. Ένας συνδυασμός παλιού, παραδοσιακού τσαγκάρικου, μαζί με σύγχρονα μηχανήματα και μοντέρνα οπτική αποτελούν το δίδυμο για να μπορέσεις να ανανεώσεις το παλιό σου παπούτσι με το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή.


Ίσως και αυτό να είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του καταστήματος, που απαρτίζεται από νέα και χαμογελαστά παιδιά, τα οποία σε ένα φιλόξενο περιβάλλον –σημαντικό στοιχείο κατά την διάρκεια της αναμονής- επιμελούνται τα χαλασμένα υποδήματά μας. 
«Καλύπτουμε κάθε ανάγκη αλλά και κάθε τσέπη», λέει ο Λεωνίδας, ο επικεφαλής της ομάδας που έχει κληρονομήσει την τέχνη από τον παππού του και την εξασκεί περίπου 20 χρόνια. «Θέλουμε να φεύγει ο πελάτης ικανοποιημένος και με την αίσθηση ότι έχει στα χέρια του, ή μάλλον στα πόδια του, κάτι σχεδόν καινούργιο», υπογραμμίζει.

Στην είσοδο μας υποδέχθηκε η μασκότ του μαγαζιού ο «Μπαρμπα-Θόδωρος» ο οποίος υπομονετικά επισκευάζει παπούτσια. Και κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο Takouni Star παρατήρησα πως το πελατειακό κοινό αποτελείται από παλιούς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, μέχρι νέους «χίπστερ». Κάτι καλό θα σημαίνει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου