Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές της Ριάνα με το μπικίνι της

Μπορεί οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές να είναι συνυφασμένες στο μυαλό των περισσότερων με κάποιο σαλέ ή έστω με ένα χιονισμένο τοπίο, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει για τη Ριάνα.
Η 26χρονην ποπ σταρ βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί την ανάπαυλα των γιορτινών ημερών, αλλά προτίμησε να επισκεφθεί την οικογένεια της στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα νησιά Μπαρμπάντος.

Συνοδευόμενη από την φίλη της Melissa Forde, ταξίδεψε μέχρι την Καραϊβική και έβγαλε τα χειμωνιάτικα ρούχα για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα με το κατακόκκινο μπικίνι της, συντροφιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Ριάνα
Δεν ξέχασε όμως την προσφιλή της συνήθεια κι άρχισε να ανεβάζει από το απόγευμα της Παρασκευής, φωτογραφίες της στο instagram, προς τέρψιν των θαυμαστών της. Ειδικά στην ανάρτηση όπου μα δείχνει το πίσω μέρος του μπικίνι της η θέα από τη φύση στο βάθος είναι ειδυλλιακή, για όσους την πρόσεξαν φυσικά…
Ριάνα

ΡιάναΤόπλες σε παραλία της Βραζιλίας η Ριάνα

 Η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε τόπλες για την φωτογράφηση στη βραζιλιάνικη έκδοση του περιοδικού Vogue και ο φακός των παπαράτσι την… έπιασε σε άκρως αποκαλυπτικές στιγμές στην παραλία.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 25χρονη ποπ σταρ φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού ημίγυμνη και με δύο τσιρότα στις θηλές στην παραλία, στο θέρετρο Angra dos Reis, κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Ριάνα - Φωτογράφιση τόπλες

Ο φακός συνέλαβε την Ριάνα και σε άλλες καυτές πόζες στην παραλία, όπου γινόταν η φωτογράφηση για το Vogue Βραζιλίας.

Ριάνα - Φωτογράφιση τόπλες

H 25χρονη διαμένει προσωρινά στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αναμένεται να παραμείνει στη χώρα μέχρι την Πέμπτη.

Ριάνα - Φωτογράφιση τόπλες

Ριάνα - Φωτογράφιση τόπλες
ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου