Νέα Υόρκη Beyonce: Μήπως να άρχιζε δίαιτα και γυμναστική;

Το φόρεμά όμως αυτό δεν την κολάκευε καθόλου γιατί μπορεί σαν σύνολο η ζουμερή της εικόνα να είναι σέξι, όμως τα πόδια της χρειάζονται λίγο αδυνάτισμα και πολλή γυμναστική
Στα βραβεία του γνωστού μουσικού περιοδικού “Billboard” για τις γυναίκες της μουσική, τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα 12 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη στο"Cipriani Wall Street" παραβρέθηκε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce, η οποία αυτήν τη φορά δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση.



Η 33χρονη επέλεξε να φορέσει ένα μίνι ασύμμετρο φόρεμα, με μεγάλο σκίσιμο, που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της. Το φόρεμά όμως αυτό δεν την κολάκευε καθόλου γιατί μπορεί σαν σύνολο η ζουμερή της εικόνα να είναι σέξι, όμως τα πόδια της χρειάζονται λίγο αδυνάτισμα και πολλή γυμναστική.



Αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που η ίδια “πειράζει” με τη μέθοδο του photoshop όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, κάτι που έχει δυσαρεστήσει τους fans της. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που της γράφουν διάφορα-όχι και τόσο κολακευτικά- κάτω από τις φωτογραφίες της.









Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου