Απίστευτο: Ο Κλούνεϊ δηλώνει δημόσια... καψούρης!

Μα, αυτός δεν είναι έρωτας, αλλά... οδοστρωτήρας για την διάσημο γόη του Χόλιγουντ, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει μάτια παρά μόνο για την Αμάλ του αλλά το βροντοφωνάζει κιόλας!!!
Πήρε φόρα και ποιος τον πιάνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney). Ήταν να μην τη δαγκώσει τη λαμαρίνα γερά. Τώρα... θα τα δούμε -και θα τα ακούσουμε όλα.


Ο 54χρονος γόης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamoudin) και, όπως διαλαλεί και ο ίδιος, ανυπομονεί...

Το διάσημο ζεύγος έκανε πριν από λίγες μέρες την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση αλλά και ο αρραβώνας τους.

Στο πλαίσιο του Celebrity Fight Night που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία την Κυριακή, ο Τζορτζ τιμήθηκε με ένα ανθρωπιστικό βραβείο της βραδιάς και όταν ανέβηκε στη σκηνή να το παραλάβει βρήκε ευκαρία, αφενός να αποκαλύψει πού και πότε θα παντρευτεί, αφετέρου να εκφράσει δημόσια τον έρωτά του για τη μέλλουσα σύζυγό του, η οποία τον άκουγε συγκινημένη από το τραπέζι της.

Αφού ευχαρίστησε πρώτα την Ιταλία που κατά κάποιον τρόπο τον "υιοθέτησε" τα τελευταία χρόνια, ο Τζορτζ αποκάλυψε με γελάκια ότι μέχρι που παντρεύεται στη χώρα και συγκεκριμένα στη Βενετία σε δυο εβδομάδες. Και αναφερόμενος στη μέλουσα σύζυγό του είπε: "Αμάλ, σ΄αγαπώ πολύ και ανυπομονώ να γίνω σύζυγός σου"...

Ιδού και οι -συγκινητικές- αποδείξεις...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου