Η πτυσσόμενη high tech γόβα είναι ελληνική

Το όνειρο των περισσότερων γυναικών που θέλουν να συνδυάσουν το στυλ με την άνεση πραγματοποίησε, έστω και σε πειραματικό στάδιο, μια ομάδα φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ): ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι που από τη μία στιγμή στην άλλη μετατρέπεται σε... φλατ και τούμπαλιν.


Οι Λουκάς Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), στο πλαίσιο του μαθήματος Επιχειρηματικότητας (διδάσκων ο επίκουρος καθηγητής Περικλής Γκόγκας και βοηθός η υποψήφια διδάκτορας Ευθυμία Χρυσανθίδου), προχώρησαν στη δημιουργία του προϊόντος και στη συνέχεια ίδρυσαν την εταιρεία "SkyWalker ΑΕ" (το εργαστήριο που φτιάχνονται τα προϊόντα βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής), φιλοδοξώντας να κατακτήσουν τον γυναικείο πληθυσμό.
Σύμφωνα δε, με μια έρευνα της αγοράς (υποδημάτων), υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή και την πώληση γυναικείων υποδημάτων, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εταιρεία που να παράγει το προϊόν της SkyWalker, γεγονός που εκτιμάται ότι, θα είναι ενισχυτικός παράγοντας για την είσοδο του προϊόντος στην αγορά.
Προς το παρόν η ομάδα της SkyWalker AE κάνει επαφές με διάφορες εταιρίες κατασκευής υποδημάτων, προκειμένου να καταφέρει το προϊόν της να «διεισδύσει» στην αγορά. Επίσης, γίνονται προσπάθειες για την καλύτερη προσαρμογή του ειδικού μηχανισμού σε διάφορα είδη υποδημάτων προκειμένου να εισαχθεί στην αγορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου