Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας Maleficent θυμόμαστε τις πιο stylish κακές του κινηματογράφου

Η πολυαναμενόμενη ταινία Maleficent πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγες μέρες και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Σίγουρα η Angelina Jolie θα είναι μια πανέμορφη κακιά. Δεν είναι η μόνη όμως, καθώς στον κινηματογράφο έχουμε δει στο παρελθόν πολύ όμορφες και στιλάτες κακές μάγισσες και όχι μόνο. Με αφορμή λοιπόν τη νέα ταινία της Feelgood θυμόμαστε μερικές από τις πιο κακές κυρίες του κινηματογράφου που άφησαν το στίγμα με την ομορφιά αλλά και το στιλ τους.


CLEMENTIANNA

Η Julia Roberts ήταν μια από τις αγαπημένες μας κακες στην ταινία Mirror Mirror. Υποδυόμενη την κακιά μητριά της Χιονάτης, τα φορέματα που άλλαζε κατά τη διάρκεια της ταινίας δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα









.

XENIA ONATOPP

Μια κλασική femme fatale από αυτές που πρωταγωνιστούν στις ταινίες του James Bond ήταν και η Famke Janssen. Η πολύ στιλάτη δολοφόνος γοήτευε τα θύματά της και τα στραγγάλιζε ανάμεσα στα πόδια της.
























POISON IVY

Η Uma Thurman στην ταινία Batman and Robin ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή. Αφού μεθούσε τα θύματά της με ένα άρωμα, τα σκότωνε με ένα φιλί.






















CATWOMAN

Η Michelle Pfeiffer ήταν ίσως η πιο μοιραία κλέφτρα στην ιστορία του κινηματογράφου. Στην ταινία Batman Returns την είδαμε με την ολόσωμη δερμάτινη στολή, η οποία αναμφισβήτητα άφησε εποχή.






JOAN CRAWFORD

Για ακόμα μια φορά συναντάμε στη λίστα μας τη Faye Dunaway για τον ρόλο της στην ταινία Mommie Dearest όπου υποδύεται τη Joan Crawford. Τόσο κακιά αλλά ταυτόχρονα τόσο στιλάτη, που δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε απ’ έξω.





EVIL QUEEN RAVENNA

Μια επίσης πολύ όμορφη και στιλάτη κακιά ήταν η Charlize Theron η οποία έπαιζε και αυτή την κακιά μητριά της Χιονάτης στην ταινία Snow White and The Huntsman. Τα κοστούμια αλλά και η ερμηνεία της ηθοποιού χαρίζουν στη Ravenna μια θέση στη λίστα μας.







CRUELLA DE VIL

Και τέλος το απόλυτο fashion icon ήταν η Glenn Close στην ταινία 101 Dalmatians. Η αγάπη της για τις γούνες την έκαναν αδίστακτη και οι δημιουργοί της ταινίας μας χάρισαν μια από τις πιο αγαπημένες μας villains όλων των εποχών. 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου