Φωτογράφηση για την εταιρεία Guess Hailey Clauson: Το πανέμορφο μοντέλο από την Καλιφόρνια

Η Clauson, η οποία έχει 1.80.ύψος και μπλε μάτια, γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια και έγινε γνωστή ως το πρόσωπο των οίκων Dsquared2, Jill Stuart και Gucci Για το τεύχος του περιοδικού «Guess Magazine» Ανοιξη- Καλοκαίρι 2014 της εταιρείας Guess πόζαρε η πανέμορφη Hailey Clauson, η οποία είναι ανερχόμενο μοντέλο από την Καλιφόρνια.




Η Clauson, η οποία έχει 1.80.ύψος και μπλε μάτια, γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια και έγινε γνωστή ως το πρόσωπο των οίκων Dsquared2, Jill Stuart και Gucci. Ξεκίνησε να εργάζεται στα 14 της όταν συμμετείχε σε ένα ανοιχτό κάστινγκ στο Λος Αντζελες, που έκανε το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Ford, το οποίο αμέσως την ενέταξε στο δυναμικό του.



To 2009 άλλαξε πρακτορείο και εντάχθηκε στο δυναμικό του Marilyn Agency. Την ίδια χρονιά το γυναικείο περιοδικό «Vogue» της ιαπωνικής έκδοσης του Οκτωβρίου τη χαρακτήρισε ως μοντέλο του μήνα. Το 2010 έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, περπατώντας για τους οίκους Zac Posen και Calvin Klein, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.


Το 2011 άλλαξε για άλλη μια φορά πρακτορείο και πήγε στο Next Models. Η Clauson έχει εμφανιστεί και στο βιντεοκλίπ του Jay-Z «Empire State of Mind».










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου