Νέα Υόρκη: Οι ωραιότερες εμφανίσεις από την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας

Μπορεί τα βλέμματά μας αυτή τη στιγμή να είναι στραμμένα προς το καλοκαίρι που έρχεται, αλλά η μόδα είναι μπροστά και προχωράει
Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μόλις ξεκίνησε και μας έδωσε μία πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί το Φθινόπωρο του 2014!


Μπορεί τα βλέμματά μας αυτή τη στιγμή να είναι στραμμένα προς το καλοκαίρι που έρχεται, αλλά η μόδα είναι μπροστά και προχωράει.

Ann Yee: Η νέα σχεδιάστρια μόδας Ann Yee παρουσίασε ρούχα πλεκτά από μαλλί και κασμιρ. Η ίδια είπε πως το Φθινόπωρο είναι η αγαπημένη της εποχή και αυτό φάνηκε και από την κολεξιόν της.


BCBG Max Azria: Η Ludov Azria «διψάει» για γούνα. Στο fashion show της εταιρίας BCBGMaxazria Φθινόπωρο 2014, στο Lincoln Center, είδαμε γούνα (από αλεπού, ρακούν, κουνέλι) σχεδόν σε κάθε εμφάνιση.

«Είχαμε ένα θέμα με την PETA για έξι χρόνια και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τώρα, όμως, νιώθω σαν πεινασμένο παιδί και μου φαίνεται σωστό. Πώς αλλιώς μπορείς να μείνεις ζεστή; Η ψεύτικη γούνα δεν σε κρατάει ζεστή, δεν είναι το ίδιο πράγμα», είπε η chief creative officer Ludov Azria για την κολεξιόν της.

..
annyee1

annyee3

BCBG Max Azria: Η Ludov Azria διψάει για γούνα. Στο fashion show της εταιρίας BCBGMaxazria Φθινόπωρο 2014, στο Lincoln Center, είδαμε γούνα (από αλεπού, ρακούν, κουνέλι) σχεδόν σε κάθε εμφάνιση. “Είχαμε ένα θέμα με την PETA για 6 χρόνια και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τώρα, όμως, νιώθω σαν πεινασμένο παιδί και μου φαίνεταισωστό. Πώς αλλιώς μπορείς να μείνεις ζεστή; Η ψεύτικη γούνα δεν σε κρατάει ζεστή, δεν είναι το ίδιο πράγμα”, είπε η chief creative officer Ludov Azria για την κολεξιόν της.

maxazria1

maxazria2

maxazria3

Richard Chai: Χαλαρό, καθημερινό στυλ είδαμε στην κολεξιόν του Chai στο show του στη Νέα Υόρκη. Ο σχεδιαστής λάνσαρε έναν συνδυασμό ανδρικού και γυναικείου στυλ δίνοντάς τους και έναν αέρα ρομαντισμού.Τα παλτό του ήταν αρκετά επιβλητικά ενώ τα χρώματα που προτείνει για το επόμενο Φθινόπωρο είναι τα γήινα αλλά και το μαύρο, το σκούρο πράσινο και το μπορντό.

richardchai1

richardchai2

richardchai3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου