Οι τάσεις της δικής σου μόδας

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί να είναι κομψή και στιλάτη όλη μέρα! Πόσος χρόνος όμως απαιτείται να αφιερώσει για την εμφάνισή της και πως θα το επιτύχει;

Το στυλ μιας γυναίκας συνδέεται με την προσωπικότητα και βοηθάει στο να αποκαλύψουμε το χαρακτήρα, τη διάθεσή και τα όνειρα της...


Αν θέλετε λοιπόν να ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των κομψών γυναικών το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατανοήσετε τι είναι κομψό, καθώς οι καλοντυμένες γυναίκες δεν είναι φανατικοί οπαδοί της μόδας. Απλά είναι καλές στο να επιλέγουν το είδος των ρούχων που τους ταιριάζει.

Βεβαίως στο τέλος της ημέρας το ποια γυναίκα θεωρείται κομψή, είναι εντελώς υποκειμενικό. Ακολουθήστε τα δικά σας κριτήρια και το δικό σας γούστο, χωρίς υπερβολές.

1. Παρατηρήστε!
Τα πράγματα είναι απλά. Ποιες γυναίκες θεωρείτε κομψές; Παρατηρήστε πως συνδυάζουν τα ρούχα τους και τα αξεσουάρ τους. Παρατηρήστε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ αποτελούν μέρος του συνόλου και έχουν μεγάλη σημασία. Θυμηθείτε ότι το καλόγουστο δεν είναι απαραίτητα ακριβό.

2. Ενημερωθείτε
Είσαστε σε καλό δρόμο! Το internet αποτελεί πηγή πληροφοριών και για τη μόδα. Μην ξεχνάτε όμως και τα παραδοσιακά περιοδικά. Ξεφυλλίστε, δείτε τις τάσεις και πάρτε πρωτότυπες ιδέες. Στην πραγματικότητα η μόδα αλλάζει στις λεπτομέρειες. Είναι βέβαιο ότι κάποια από τα κομμάτια που είναι φέτος πολύ hot, τα έχετε κάπου στη γκαρνταρόμπα σας. Βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ του χτες και του σήμερα και «χτίστε» το δικό σας στυλ. 
3. Αναθεωρείστε
Το δεύτερο βήμα είναι η αναθεώρηση εξετάζοντας κριτικά την ντουλάπα σας. Υποθέτω ότι θα βρείτε κάποια άχρηστα ρούχα που θέλατε να τα πετάξετε πριν από πολλά χρόνια, αλλά κάτι σας σταμάτησε. Φροντίστε λοιπόν να απαλλαγείτε από αυτά τα ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσετε ποτέ. Ναι, είμαι σίγουρη ότι εκείνη μακριά φούστα με τα βολάν δεν σας χρειάζεται πια...

4. Αρχίστε με τους ασφαλείς συνδυασμούς
Αν δεν είστε αρκετά σίγουροι για τους σωστούς συνδυασμούς η καλύτερη επιλογή είναι κλασικές παραλλαγές: μαύρο-μαύρο, μαύρο-άσπρο, γκρι-λευκό και μονόχρωμους συνδυασμούς. Η μαύρη φούστα, το πουκάμισο και το μικρό μαύρο φόρεμα, δεν θα πέσουν ποτέ από τη μόδα. Εδώ και δεκαετίες αποτελούν την επιτομή της σωστής γκαρνταρόμπας. Αποκλείεται να μην έχετε μία απλή μαύρη φούστα στη ντουλάπα σας. Κάντε τους σωστούς συνδυασμούς και αναδείξτε το σύνολο με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

4. Βρείτε τι σας ταιριάζει!
Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε το είδος των ρούχων που σας ταιριάζει. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε ρούχα που δεν έχετε φορέσει ποτέ. Σε αυτό το σημείο η μόδα θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε το δικό σας στυλ. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας. Επιπλέον να θυμάστε ότι δεν φοράμε κάτι, μόνο επειδή είναι στη μόδα. Για παράδειγμα μία γυναίκα με μεγάλη περιφέρεια δεν φοράει ένα στενό παντελόνι με μία στενή μπλούζα, επειδή είναι στη μόδα. Το αποτέλεσμα δεν θα τη δικαιώσει ποτέ.

5. Πειραματιστείτε
Όταν φθάσετε στο επίπεδο που πλέον αισθάνεστε σίγουρη αρχίστε να πειραματίζεστε. Κάντε ασυνήθιστους συνδυασμούς ρούχων. Θυμηθείτε ότι το στυλ των ρούχων σας θα πρέπει να ταιριάζει ιδανικά με ολόκληρη την εικόνα σας: το μακιγιάζ, το κούρεμα και τα αξεσουάρ σας. Επιπλέον η εξωτερική εικόνα σας θα πρέπει να αντανακλά την εσωτερική. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα απ? όλα θα πρέπει να νιώθετε καλά μέσα στα ρούχα σας. Πριν βγείτε από το σπίτι κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Κάθε γυναίκα ξέρει μέσα της πότε το αποτέλεσμα είναι καλό. Όταν νιώθει αυτοπεποίθηση και της αρέσει η εικόνα της. Τότε αρέσει και σε όλους τους άλλους. tellawoman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου