Απόψε η επίσημη πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

Οκτώ καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ανάμεσα τους οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστος Θηβαίος και Γιώργος Ανδρέου θα λάβουν μέρος στη συναυλία στο Αρχαίο Ωδείο

«Αβάντι» μαέστρο…Η αποψινή συναυλία που είναι αφιερωμένη στον Θανάση Τσιπινάκη, σηματοδοτεί την επίσημη πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Στις 21.00 το βράδυ γίνεται η επίσημη πρεμιέρα του φετινού Φεστιβάλ, στο  Ρωμαικό Ωδείο, με την μεγάλη συναυλία «Αφιέρωμα στη Μνήμη & το Έργο του Θανάση Τσιπινάκη», ιδρυτή και μαέστρου της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 € και 8 € (φοιτητικό-ανέργων) και διατίθενται στα δισκοπωλεία Discover, Musical και Οπτικά Καραμούζης.

Στην συναυλία - αφιέρωμα στον Θανάση Τσιπινάκη που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή πριν περίπου επτά μήνες, θα λάβουν μέρος οκτώ τραγουδιστές και μουσικοί .με τους οποίους συνεργάστηκε ο Θανάσης Τσιπινάκης, τα μέλη της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων και ο ποιητής Διονύσης Καρατζάς και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος από το έργο του ιδρυτή των Νυκτών Εγχόρδων της Πάτρας (της ορχήστρας με τα μαντολίνα).

Στη συναυλία που αναμένεται με ενδιαφέρον από το κοινό θα συμμετάσχουν οι Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαίδης, Κώστας Λειβαδάς, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο ποιητής Διονύσης Καρατζάς.

Διαβάστε περισσότερα από το www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου