Οι οικολογικές It-bags του οίκου Gucci


Το ιταλικό brand συμμετέχει στην πρωτοβουλία Green Carpet Challenge και παρουσιάζει ένα «πράσινο» μοντέλο που συμβάλλει στην προστασία του δάσους του Αμαζονίου. Η Λίβια Φερθ, σύζυγος του Κόλιν Φερθ, ξεκίνησε την εκστρατεία Green Carpet Challenge σε μια προσπάθεια να διαδοθεί στο χώρο της υψηλής ραπτικής η χρήση μεθόδων φιλικών προς το περιβάλλον....
Κορυφαίοι οίκοι στάθηκαν στο πλευρό της και κάποιοι από αυτούς, όπως ο Gucci, ακολουθούν πλέον το παράδειγμά της. Το διάσημο brand προτείνει μια συλλογή με δερμάτινες τσάντες, προέλευσης Αμαζονίου, το υλικό των οποίων έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να θεωρείται οικολογικό.

Τα τρία κομμάτια σε μπορντό χρώμα διατίθενται μαζί με ένα πιστοποιητικό της περιβαλλοντική οργάνωσης National Wildlife Federation για τη διαδικασία παραγωγής τους και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του ιταλικού οίκου Φρίντα Τζιανίνι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, οι πελάτες εμπιστεύονται brands αξιοπρεπή και υπεύθυνα. Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το όνομα Gucci όχι μόνο με την ιταλική κουλτούρα αλλά και με την ηθική».

elle.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου