Τα λάθη που μπορεί να τον ...διώξουν.


Είσαι μπροστά στη ντουλάπα σου και σκέπτεσαι τί να φορέσεις για τη βραδινή σου έξοδο ή για το πρώτο ραντεβού με τον άντρα των ονείρων σου;
Φιλενάδα ΠΡΟΣΟΧΗ!....

Υπάρχουν κάποια ρούχα, που μπορεί να είναι στη μόδα, μπορεί να τα έχεις ακριβοπληρώσει, μπορεί οι φίλες σου να εντυπωσιάστηκαν, αλλά πίστεψέ με, όλα αυτά είναι σχετικά.
Κι αυτό γιατί, αλλιώς καταλαβαίνουμε εμείς οι γυναίκες τη μόδα κι αλλιώς κρίνει την εμφάνισή μας ένας άντρας. Υπάρχουν κάποιοι τύποι ρούχων ή αξεσουάρ, που όχι μόνο τους αφήνουν παγερά αδιάφορους, αλλά πολλές φορές μπορεί να είναι η αιτία που θα τους απωθήσει κι εσύ να ψάχνεσαι για το “πώς…” και το “γιατί…”
Έλα λοιπόν τώρα, να δούμε μαζί κάποια στιλ ντυσίματος που τους απωθούν και προσπάθησε να τα αποφύγεις

1. Τα σαλβάρια
Είναι τα ρούχα που κατ’ εξοχήν απωθούν έναν άντρα. Θα μου πεις ότι είναι ένα ρούχο που τα τελευταία χρόνια είναι στη μόδα. Θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και δεν έχω καταλάβει το γιατί… Για να είμαι ειλικρινής, είναι ένα πολύ άνετο ρούχο, αλλά ok, μέχρι εκεί. Στα μάτια του πάντως, μοιάζεις σα να φοράς την πάνα σου κι από πάνω μια παντελόνα, πράγμα που κάθε άλλο παρά ελκυστικό μπορεί να είναι γι’ αυτόν.

2. Οι μπότες UGG
Αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο στο ντύσιμό μας, συνυφασμένο με τον παράγοντα άνεση, αλλά πίστεψέ με φιλενάδα, οι μπότες αυτού του τύπου, είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που είναι πολύ πιθανό να απωθήσουν έναν άντρα. Μπορεί βέβαια εσύ να αισθάνεσαι βασίλισσα με τα πόδια σου ζεστά μέσα στις γούνινες αγκαλιές, αλλά αυτό… που αντικρίζει αυτός, μοιάζει με γυναίκα με “λάθος” πόδια!


3. Οι ολόσωμες φόρμες
Άλλο ένα είδος ρούχου που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στη μόδα. Παλιότερα ήταν ένα είδος ρούχου που το φορούσαμε αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, ωστόσο οι σχεδιαστές μόδας επανέφεραν αυτό το στιλ στο προσκήνιο και η αλήθεια είναι ότι πολύ το εκτίμησα. Όταν όμως με πρωτοείδε ο καλός μου με μια ολόσωμη φόρμα, οι συνειρμοί που έκανε στο μυαλό του ήταν μάλλον καταστροφικοί.
“Μοιάζεις με τον Αποστόλη στο συνεργείο” μου είπε, “κι όσο κι αν πασχίζεις με το αβυσσαλέο σου ντεκολτέ να μου αλλάξεις άποψη, φοβάμαι κουκλίτσα μου ότι η προσπάθειά σου είναι μάλλον καταδικασμένη”.
Αν εσύ τώρα φιλενάδα αντέχεις να το ρισκάρεις…, καλή επιτυχία!


4. Εντυπωσιακά αποκαλυπτική
Ξέρω ότι μπορεί να μην συμφωνήσεις μαζί μου, αλλά πιστεύω ότι το πολύ αποκαλυπτικό ντύσιμο – τουλάχιστον στην αρχή – μπορεί να σοκάρει και να απωθήσει έναν άντρα.  Εκτός εάν είσαι η Miranda Kerr, οπότε η μοίρα έχει επιφυλάξει ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο για σένα!
Φορώντας ένα προκλητικό ρούχο, μπορεί να κεντρίζεις την προσοχή του ανδρικού κοινού γύρω σου, αλλά οι πιθανότητες συνηγορούν, στο ότι δεν είναι το είδος της προσοχής που πραγματικά θα ήθελες. Μην τα δίνεις λοιπόν καλή μου όλα στο πιάτο, τουλάχιστον από την αρχή!


5. Πολύ μοδάτη για τα γούστα του
Ξέρεις τι εννοώ…!  Όλα αυτά τα είδη των ρούχων που είναι πολύ trendy, συνδυασμένα με έντονα αξεσουάρ και  περίεργα  παπούτσια που τα φοράμε πιστεύοντας ότι κάνουμε τη διαφορά…! Στιλιστικά μπορεί το ντύσιμό σου να είναι πολύ όμορφο και να εντυπωσιάζει τις φίλες σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κατ’ ανάγκη θα κερδίσει και την έγκριση ενός άντρα.


6. Πού πας καλή μου με το κολάν;
Έχουμε την τάση να το φοράμε όλες τις ώρες, γιατί είναι άνετο, εύκολο να το βγάλεις και μας κρατάει ζεστές. Αλλά το λεπτό και ελαστικό αυτό ρούχο, που διαγράφει τα πάντα, δεν είναι κι ο καλύτερος σύμμαχος για να κάνει την εμφάνισή σου πιο sexy. Στο είπα και πιο πάνω. Δεν είναι ότι καλύτερο, το να δείχνεις πολλά…, πάρα πολύ σύντομα. Δώσε του την ευκαιρία, να καλπάσει και λίγο η φαντασία του!


7. Παράξενα παπούτσια
Μιλώντας γενικά, στους άντρες αρέσουν τα τακούνια. Ομολογώ δικαίως, γιατί όχι μόνο αναδεικνύουν και λεπταίνουν τα πόδια μας, αλλά μας δίνουν και ύψος - σε όσες εν πάση περιπτώσει το έχουμε ανάγκη – αναβαθμίζοντας την συνολική μας εμφάνιση.
Έλα όμως που τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει στο τριπάκι της πλατφόρμας, που ναι μεν είναι άνετες αλλά κακά τα ψέματα, καθόλου θηλυκές. Όπως και να το κάνεις, συνυπογράφω την ανδρική απαίτηση. Κανένα παράξενο παπούτσι δεν μπορεί να συγκριθεί μ’ ένα ζευγάρι κομψές γόβες.


ΣυμπέρασμαΦυσικά και θα πρέπει να φοράς αυτό που θέλεις να φορέσεις!
Εάν δεν αρέσεις σε έναν άντρα μόνο και μόνο εξαιτίας του ντυσίματός σου, προφανώς και δεν αξίζει να τον γνωρίσεις καλύτερα, έτσι κι αλλιώς.
Είναι ενδιαφέρον όμως να γνωρίζουμε πώς λειτουργούν τα αρσενικά μυαλά και ποιά ρούχα θα είναι υπεύθυνα για τις νίκες ή για τις ήττες μας …

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου