Πως να μεταμορφώσετε στη στιγμή το σουτιέν σας σε rock item με τρουκς.

Σε όλες τις σελίδες μόδας φιγουράρουν ρούχα με τρουκς και καρφιά. Από jacket, παπούτσια, τσάντες, top μέχρι και σουτιέν... Σήμερα θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε το δικό σας σουτιέν με τρουκς που θα το φορέσετε μέσα απ΄τα μπλουζάκια σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα σουτιέν, μερικά τρουκς με δοντάκια που θα τα βρείτε εύκολα στο εμπόριο και μια πενσούλα.

Η διαδικασία απλή: Τοποθετούμε το τρουκ πάνω στο σημείο που θέλουμε, το πιέζουμε έτσι ώστε να περάσουν τα δοντάκια από το ύφασμα και με την πένσα λυγίζουμε τα δοντάκια προς την εσωτερική τους μεριά... Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και για τα υπόλοιπα τρουκς.

Μπορείτε να κάνετε το σχέδιο που βλέπετε στην φωτογραφία ή να δώσετε εσείς κάποιο διαφορετικό σχήμα... Τα τρουκς με τα δοντάκια θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια στην αγορά, υπάρχουν κονικά, καμπυλωτά, καρφιά, αστεράκια και ό, τι μπορεί να φανταστεί ο νου σας.

Όταν το φτιάξετε θα δείτε πόσο πολύ δημιουργικές μπορείτε να είστε και πόσο εύκολο είναι τελικά να φτιάξεις κάτι φαινομενικά δύσκολο... queen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου