Βρείτε το τζιν παντελόνι που σας ταιριάζει.


Ακολουθήστε μερικά έξυπνα styling tips για να επιλέξετε το τζιν παντελόνι που ταιριάζει στο σωματότυπο σας.
Τα αγαπάμε όλοι και αποτελούν βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τα jean παντελόνια συνοδεύουν τα outfits μας βγάζοντας μας πάντα από τη δύσκολη θέση. ..
Όσο εύκολο όμως είναι να τα συνδυάζουμε με τα πάντα τόσο δύσκολο είναι να βρούμε το κατάλληλο jean που ταιριάζει και κολακεύει το σώμα μας. Ανάλογα με το σωματότυπο κάθε γυναίκας υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες γραμμές και υφάσματα που της ταιριάζουν. Ακολουθήστε μερικά έξυπνα tips ώστε να αποφύγετε να δοκιμάζετε jeans με τις ώρες στα δοκιμαστήρια και να επωφεληθείτε από τον πολύτιμο χρόνο σας.
Βρείτε παρακάτω τον σωματότυπο σας και δείτε ποιο είναι το κατάλληλο jean για εσάς:
Μικροκαμωμένη σιλουέτα: Τα petite κορίτσια φορέστε άφοβα τα baggy, boyfriend τζιν παντελόνια και οτιδήποτε στενεύει στους αστραγάλους και γυρίζει σε ρεβέρ. Προτιμήστε τα chunky τακούνια με αυτό το denim look. Επίσης,τα χαμηλόμεσα τζιν κολακεύουν τις μικροκαμωμένες γυναίκες. Αποφύγετε την ζώνη που ‘’κόβει’’ τη σιλουέτα στη μέση.
Γεμάτη σιλουέτα: Για εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες προτιμήστε το ελαστικό denim που μαζεύει το σώμα. Οι γραμμές που σας κολακεύουν είναι η boot-cut και τα straight-leg παντελόνια με όσο πιο ίσια μπατζάκια. Δημιουργούνται έτσι τα κατάλληλα «εφέ» που αναδεικνύουν το σώμα σας. Αποφύγετε τα baggy παντελόνια.
Slim σιλουέτα με στενούς γοφούς: Ο δικός σας σωματότυπος χρειάζεται skinny και straight-leg τζιν παντελόνια. Επίσης, σας ταιριάζουν τα μεσάτα jeans που πέφτουν ακριβώς στη μέση. Δημιουργείται έτσι το εφέ της σιλουέτας-κλεψύδρας. Τα σχισίματα, κεντήματα και οι cargo τσέπες σας ταιριάζουν περίφημα καθώς ενισχύουν την μονοκόμματη σιλουέτα σας.
Γεμάτα οπίσθια: Αποφύγετε τα τζιν παντελόνια με κεντήματα, σχισίματα και κάθε είδους στολίδια στις πίσω τσέπες καθώς τραβούν την προσοχή σε λάθος σημείο. Τα jeans με τσέπες που έχουν κλίση κολακεύουν την πίσω όψη.
Επίπεδα οπίσθια: Προτιμήστε τα τζιν παντελόνια που δεν εφαρμόζουν και δεν ‘’αγκαλιάζουν’’ το σώμα σας. Επιλέξτε τα λίγο ελαστικά χαμηλόμεσα jeans που τονίζουν περισσότερο τα οπίσθια. Ένα άλλο έξυπνο tip είναι οι τσέπες με καπάκι και διάφορα κεντήματα. jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου