Εσείς θα φορούσατε ένα καλσόν που… λιώνει;

Θα διαθέτατε 36 ευρώ για να αγοράσετε και να φορέσετε ένα καλσόν που μοιάζει να λιώνει… πάνω στο κορμί σας;

Μια νέα εταιρεία ρούχων, η URB σας προτείνει να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα και να ακολουθήσετε το νέο μοντέλο που έρχεται να… ταράξει τα νερά στο χώρο της μόδας!

Το μεγαλύτερο κομμάτι του καλσόν που… «λιώνει» έχει επιτευχθεί απλά και μόνο με το σχεδιασμό του υγρού που πέφτει πάνω σε ένα απλό καλσόν, χρώματος, εφαρμογής και «κοψίματος» που θα επιλέξει ο πελάτης. Και όλα αυτά στην τιμή των 36 ευρώ και με μια μικρή ακόμα επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Το συνολικό look που δίνει το εν λόγω καλσόν παραπέμπει σε gothic τάσεις, κάνοντας μεγάλη αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο της πελάτισσας, ενώ πολλές φορές συνοδεύεται και από σκισίματα και τρύπες πάνω του. Μάλιστα, πολλές φορές το υγρό που τρέχει πάνω στο πόδια έχει και ιριδίζουσα απόχρωση, ενώ το σημείο στο οποίο σταματάει είναι επίσης θέμα της πελάτισσας.

Η εταιρεία, βέβαια, προειδοποιεί ότι το προϊόν που θα παραλάβει η ενδιαφερόμενη θα είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που βλέπει στον κατάλογο και στις φωτογραφίες.

Το υλικό που λιώνει και προστίθεται πάνω στο καλσόν φτιάχνεται από λάτεξ, αλλά και από ταλκ που χρησιμοποιούν τα μωρά που σε συνδυασμό αφήνουν την αίσθηση του λιωσίματος… fe-mail.gr

Εσείς θα το τολμούσατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου