5+1 υποδήματα που θα πρέπει να διαθέτει ένας άνδρας

Τα παπούτσια δείχνουν αν έχεις γούστο και είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί μια γυναίκα επάνω σου. Το θέμα είναι πως πολλές φορές κάνουμε άσκοπες ή άστοχες αγορές. Το koolnews θα σε αποτρέψει από τις σπατάλες προτείνοντάς σας 5+1 ζευγάρια υποδημάτων που μπορείς να έχεις για μια ζωή....

Ημιεπίσημα
Αυτά που θα φορέσεις Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ για ένα κοκτέιλ ή για ένα γεύμα. Δερμάτινα, που με την κατάλληλη περιποίηση, θα τα έχεις τουλάχιστον για μια δεκαετία με την προϋπόθεση να έχουν κλασικό ύφος.
Αθλητικά
Είναι αυτά που θα σε γλιτώσουν από πόνους στα άκρα. Όχι μόνο για εκείνους που γυμνάζονται ή απλά κάνουν τζόκινγκ ή περπάτημα… Τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να φορεθούν άνετα σε μια διήμερη απόδραση, εκεί όπου θα απολαμβάνεις τις βόλτες ξεκούραστα.
Casual
Προτιμήστε κάτι σε κλασικό στυλ, τύπου All Star. Είναι άνετα και πάντα στη μόδα.

Επίσημα
Το κλασικό επίσημο, για γάμους, βαφτίσεις, special events… Επίσης, αν η φύση της δουλειάς σας απαιτεί κοστούμι, τότε αυτό το ζευγάρι «θα τα βγάλει» τα λεφτά του.
Μποτάκια
Επειδή στην Ελλάδα έχει κρύο και βροχές, τα μποτάκια  αποτελούν την καλύτερη λύση, όταν τα all stars κινδυνεύουν από τη νεροποντή! Μαύρα ή καφέ, θα είναι μια επένδυση που θα σας δικαιώσει στο πέρασμα των ετών.
Παντόφλες
Το πιο σημαντικό είναι να κρατάνε τα πέλματά σας πάντοτε ζεστά. Αν και δεν είναι τόσο sexy, όσο οι γυμνές ανδρικές πατούσες. cool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου