Let it snow...!

Ζεστά, ευκολοφόρετα πανωφόρια, χαριτωμένα και πρακτικά αξεσουάρ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν τo κρύο και τη βροχή που έρχεται. ...Με λίγη έμπνευση από τις celebrities που αποδεικνύονται εξίσου μάχιμες στο χιόνι όσο στο κόκκινο χαλί, θα δούμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν ερχόμαστε αντιμέτωπες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα... και το αδιάφορο στυλ.-Το χοντρό πουπουλένιο μακρύ jacket δεν είναι και το πιο κολακευτικό κομμάτι αλλά είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ζεστό. Συνδυάζεται εύκολα με πιο λεπτά πουλόβερ από μέσα -αν δεν αντέχεις τα βαριά πλεκτά- και ένα ζευγάρι μπότες από sheepskin (βλ. Sarah Jessica Parker) και διατηρείς την cozy αίσθηση του κρεβατιού σου όλη την ημέρα!

        -Μια άλλη εναλλακτική πανοφωριού που θα σε εξυπηρετήσει είναι το παλτό τύπου μοντγκόμερι, που εκτός ότι το χοντρό ύφασμα του θα σε προστατεύει από το κρύο έχει και την πρακτική κουκούλα στην περίπτωση που δεν φοράς σκουφί. Ιδανικό για μέρες με κρύο που έχεις ξυπνήσει χωρίς όρεξη αλλά θέλεις να δείχνεις cool, όπως η Kate Bosworth.

            -Ένα βαρύ περιπολικό του χειμερινού ντυσίματος είναι το δερμάτινο μπουφάν που αν έχει και επένδυση με γούνα, τότε γίνεται σωτήριο στην πρώτη πτώση θερμοκρασίας. Η Elle Macphersonτο συνδύασε με αντίστοιχο δερμάτινο παντελόνι και έκανε μια rockchic εμφάνιση στο λευκό τοπίο!

            -Αν δεν είσαι fan των μποτών από sheepskin, μπορείς να καταφύγεις στις κλασικές γαλότσες. Ειδικά για τις ημέρες που το χιόνι δεν είναι αφράτο αλλά έχει μετατραπεί σε πάγο είναι ιδανικές. Η Sandra Bullock εξοπλίστηκε με γαλότσες, χοντρό κασκόλ και bomber μπουφάν με κουκούλα για να περπατήσει στο κρύο.

                  -Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες μια μεγάλη τσάντα κρίνεται απαράιτητη εκτός από πρακτική! Εκεί χωράνε όλα τα σύνεργα σου όπως σκουφιά, κασκόλ, γάντια, ομπρέλα! Η δερμάτινη θα εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σου, αντιθέτως, μια υφασμάτινη κινδυνεύει να βραχεί.

                      -Αν έχει φουντωτά μαλλιά και αισθάνεσαι πως τα σκουφάκια δεν σε κολακεύουν, προτίμησε ένα ζευγάρι γούνινα αυτάκια. Είναι χαριτωμένα ζεστά και δεν πατικώνουν τα μαλλιά σου.

                          -Παρότι οι συνθήκες δεν ενδείκνυνται για έντονα χρώματα και πειραματισμούς, μπορέις να βάλεις λίγο χρώμα με τα αξεσουάρ σου. Ένα colorful κασκόλ ή σκουφί θα "ζωντανέψουν" ένα βαρύ χειμωνιάτικο σύνολο. tellawoman.gr

                              Δεν υπάρχουν σχόλια:

                              Δημοσίευση σχολίου