Πώς να διαλέξετε τη σωστή καθημερινή τσάντα


Κρατήστε το σωστό μέγεθος της τσάντας ανάλογα με το σωματότυπό σας.

Τα αξεσουάρ είναι ένας εύκολος τρόπος για να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ αλλά μπορούν επίσης να το τσαλακώσουν. Ένα outfit όσο και τέλειο να δείχνει πάνω σας χρειάζεται τα σωστά αξεσουάρ που θα το απογειώσουν στυλιστικά και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε...

Η τσάντα είναι ένα βασικό στοιχείο του γυναικείου στυλ και πολύ προσωπικό. Η αγορά λοιπόν της καθημερινής σας τσάντας πρέπει να γίνει προσεκτικά, λαμβάνοντας υπ’ όψη σας πολλές παραμέτρους για να καταλήξετε στην κατάλληλη για εσάς.
Αρχικά πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στο στυλ, να βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας. Μία ακόμη σημαντική παράμετρος είναι το μέγεθος. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε εσείς την τσάντα κι όχι να σας καλύπτει. Πολλές φορές οι γυναίκες προκειμένου να αγοράσουν μία τσάντα που τους αρέσει πολύ δεν κοιτάνε αν μπορούν να την υποστηρίξουν. Για παράδειγμα, σκεφτείτε πόσες φορές έχετε δει στο δρόμο skinny σιλουέτες να χάνονται πίσω από μια τεράστια τσάντα. Η αντίρρηση σίγουρα θα είναι: μα θέλω να χωράει τα πάντα! Υπάρχουν όμως ευρύχωρες τσάντες που μπορούν να σας ικανοποιήσουν. Αρκεί να σκεφτείτε λογικά…
Tips:• Οι μεγάλες τσάντες σε λεπτές σιλουέτες δείχνουν ακόμη μεγαλύτερες.
• Όσες είστε λεπτοκαμωμένες καλύτερα να έχετε μία shoulder bag που να σταματάει πάνω από τη μέση σας. Θα σας δείχνει ψηλότερες.
• Όσες από σας έχουν ύψος που ‘περισσεύει’ καλό θα ήταν να κρατάτε μεγάλες τσάντες που ακουμπούν στη μέση και διαθέτουν όγκο.
• Οι τσάντες που φοριούνται χιαστί θυμηθείτε ότι έχουν μεγέθη. όταν το ύψος δεν είναι το ιδανικό, τότε μάλλον πρέπει να αποφύγετε τις μεγάλες τσάντες με μακριά λουράκια.
• Καλύτερα να έχετε μία καλή τσάντα σε ουδέτερο χρώμα (μαύρο, γκρι, καφέ) που να συνδυάζεται με όλα και να την κρατάτε καθημερινά.
Ο γενικός κανόνας είναι να διαλέξτε τσάντα σύμφωνα με τις αναλογίες σας, το μέγεθός της να είναι ανάλογο με το ύψος και το βάρος σας. Jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου