Νέο «σπίτι» για τον Manolo Blahnik

Ο γκουρού των ψηλοτάκουνων αποκτά το δικό του χώρο στα Harrods του Λονδίνου.

Ένας νέος, ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα πολύ κομψά και πάντα εντυπωσιακά υποδήματα Μανόλο Μπλάνικ   άνοιξε το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους στο αγγλικό πολυκατάστημα Harrods. ...

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον οίκο Manolo Blahnik στο πολυκατάστημα Harrods. Οι δημιουργίες του έχουν επαναπροσδιορίσει το ρόλο των υποδημάτων στο χώρο της μόδας και είναι περιζήτητα από πολλούς, τόσο του χώρου της μόδας όσο και σε πολλούς άλλους», δήλωσε ο διευθυντής του διάσημου πολυκαταστήματος, Μαριγκέι Μακί.«Η νέα μπουτίκ θα είναι μια θεαματική προσθήκη στον πλούσιο χώρο των υποδημάτων που υπάρχει στο πολυκατάστημά μας» πρόσθεσε.
Ο νέος αυτός χώρος θα διαθέτει μεγάλη ποικιλία υποδημάτων και όχι μόνο τα ψηλοτάκουνα για τα οποία είναι παγκοσμίως γνωστός ο αγαπημένων σχεδιαστής των σταρ. Το κυριότερο είναι ότι θα υπάρξει μια κατασκευασμένη -κατά παραγγελία- υπηρεσία μέσω της οποίας θα διατίθενται όλες οι δημιουργίες του οίκου στους άμεσα ενδιαφερόμενους.
Ο οίκος προέβει όμως και σε μία ακόμα πρωτοτυπία, λανσάροντας μία εφαρμογή για το iPad, η οποία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να προσαρμόσουν σε ορισμένα από τα παπούτσια το χρώμα, το οποίο στη συνέχεια θα εμφανίζετε σε σκίτσο στην οθόνη.

Το πολυκατάστημα κάνει επίσης έναν διαγωνισμό για επίδοξους σχεδιαστές, οι οποίοι καλούνται να σχεδιάσουν ένα ζευγάρι παπούτσια που θα είναι εμπνευσμένα από το έργο του Μπλάνικ. Ο νικητής θα λάβει ένα ζευγάρι παπούτσια του οίκου, καθώς και την ευκαιρία να συναντήσει τον ίδιο. Ο ίδιος δήλωσε: «όσον αφορά τον ανταγωνισμό; Περιμένω με ανυπομονησία να δω συναρπαστικές ιδέες». το βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου