Πώς να δημιουργήσετε μία it- bag

H Silvia Venturini Fendi μοιράζεται το μυστικό της επιτυχίας.

Η Silvia Venturini Fendi, του ομωνύμου οίκου, που είναι υπεύθυνος για τσάντες όπως η Baguette, μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για να δημιουργήσει κανείς την τέλεια it- bag. «Μην κοιτάτε τι έχει ήδη γίνει, αλλά προσπαθείστε να ονειρευτείτε τι είναι αυτό που λείπει», είπε η κληρονόμος της δυναστείας της μόδας.

Η Fendi μίλησε, στα 15α γενέθλια της Baguette και για την iconic τσάντα, η οποία εκτόξευσε στυλιστικά το Sex and the City σε σήριαλ- ορόσημο της μόδας. «Το Sex and the City ζήτησε από τον οίκο να την χρησιμοποιήσει. Από τότε, η δημοφιλία της Baguette εκτοξεύθηκε. Στο κατάστημά μας στη Ρώμη ήρθε η Madonna και αγόρασε 4 ή 5 Baguettes. Μου ζήτησαν να κατέβω στη μπουτίκ για να την δω, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή και δεν πήγα. Και μόνο που ήξερα ότι ήρθε για shopping στη μπουτίκ ήταν αρκετό για μένα».

Υπάρχει, λοιπόν, μυστικό, πίσω από τον σχεδιασμό της τέλειας τσάντας; «Είναι δύσκολο να πω ότι υπάρχει συνταγή αλλά σίγουρα πρέπει κανείς να παίρνει ρίσκα», είπε η Fendi. queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου