Το τυρμπάν είναι το απόλυτο headpiece..

Fashion trend: το τυρμπάν είναι το απόλυτο headpiece.Στολίστε το κεφάλι σας με το πιο hot αξεσουάρ για φέτος το χειμώνα.
Εάν κάθε φορά που σκέφτεστε τη λέξη τυρμπάν σας έρχεται στο μυαλό η χαρακτηριστική σκηνή στο Sex and the city με την πολυαγαπημένη Carrie να φοράει το περιβόητο headpiece συνδυασμένο με ένα καφτάνι, τότε να ξέρετε πως και εμείς κάπως έτσι το είχαμε το εν λόγω αξεσουάρ. Ελάτε όμως που το τυρμπάν δεν είναι μόνο το απόλυτο κόσμημα κεφαλής για το καλοκαίρι και τις εξωτικές μας διακοπές, αλλά και για όλο το χρόνο σύμφωνα πάντα με το θέλημα των μεγάλων σχεδιαστών που έδειξαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού όλες τις πιθανές του εκδοχές...


Εάν και πάλι δε σας πείθουμε, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε με αρχηγό την Eva Mendes, που εμφανίστηκε πρόσφατα στο κόκκινο χαλί με σύνολο Dolce&Gabanna και μαύρο τυρμπάν, όλες τις διάσημες κυρίες να το τιμούν. Από τη μανούλα πλέον Beyonce, μέχρι τη fashionaria Mare Kate Olsen, τα κορίτσια αγαπούν το τυρμπάν και δε διστάζουν να το φορέσουν όλο το χρόνο, από το πρωί ως το βράδυ.

Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να το τολμήσετε;  queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου