Κούκλα η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μένει ασυγκίνητη μπροστά στα ανθρώπινα δράματα και το ’χει αποδείξει έμπρακτα. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μπορεί να προκαλεί με τις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά πάντα συμπαρίσταται στον πόνο των συνανθρώπων της, και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει....
Αυτό έκανε και πρόσφατα, όταν φίλη της στο Twitter της ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε. 

Η όμορφη Ελένη τα έλεγε συχνά-πυκνά μέσω Διαδικτύου με τη θαυμάστριά της, η οποία την είχε ενημερώσει σχετικά με την κατάστασή της, ότι δηλαδή περιμένει με μεγάλη λαχτάρα να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Μάλιστα είχε ζητήσει από την Ελένη Μενεγάκη να γίνει η νονά του, κι εκείνη είχε δείξει να συγκινείται.

Το τελευταίο, όμως, μήνυμα που πήρε από τη φίλη της η Ελένη ομολογουμένως τη στενοχώρησε πολύ, γιατί της έγραφε ότι έχασε το έμβρυο… Της έγραφε τον πόνο της: «Πήγα στον γιατρό και μου λέει: “Το παιδί σου δεν ζει. Σταμάτησε η καρδούλα…”».

Και η Ελένη ανταποκρίθηκε άμεσα με λόγια παρηγοριάς μέσα από την καρδιά της: «Kαταλαβαίνω πολύ καλά πώς νιώθεις... Ο χρόνος θα γιατρέψει τον πόνο σου και ο Θεός που θα σου φέρει άλλο μωράκι!» απάντησε η Ελένη στη φίλη της για να την παρηγορήσει.

Και δεν ήταν απλώς λόγια. Η Ελένη Μενεγάκη την κατανοούσε αληθινά, αφού κι εκείνη έζησε αυτή την περιπέτεια δύο φορές, αφού είχε δύο αποβολές. Ηταν μια ταλαιπωρία που της είχε στοιχίσει πολύ, όπως υποστήριζε τότε το περιβάλλον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου