H Lady Gaga μυρίζει φήμη Η εκκεντρική τραγουδίστρια προκαλεί αναστάτωση με το πρώτο της άρωμα «Lady Gaga FAME»

Για όσες θέλουν να ξεφύγουν από τους κανόνες, το πρώτο άρωμα της Lady Gaga αψηφά όλα τα στάνταρ της βιομηχανίας. Μετατρέπει το φως σε σκιά, τη διαφάνεια σε μυστήριο. Το «Lady Gaga FAME» είναι ένα πολυτελές άρωμα με νότες από πέταλα θρυμματισμένων λουλουδιών. Το χρώμα του είναι μαύρο, όπως και η ψυχή της φήμης, αλλά γίνεται διάφανο, όταν το ψεκάζετε στον αέρα..

Η διάσημη για την εκκεντρικότητά τρης τραγουδίστρια «Mother Monster» Lady Gaga ζήτησε από μια ομάδα σχεδιαστών να τη βοηθήσουν να φέρει στη ζωή το πρώτο της άρωμα. Ο ειδικός στα αρώματα Richard Herpin, σε συνεργασία με τις Honorine Blanc και Nathalie Lorson, δημιούργησε μια συλλογή σπάνιων υλικών. Ο φωτογράφος Steven Klein, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την ιδιόρρυθμη Gaga ξανά στο παρελθόν,  μετέτρεψε αυτό το σαγηνευτικό άρωμα σε οπτική πραγματικότητα. Το άρωμα κλείνει μέσα του όλες τις πτυχές της φήμης, από τις λαμπερές στιγμές έως την πιο βαθιά και σκοτεινή πλευρά της.
Περιέχει μια μελαγχολική συμφωνία εμπνευσμένη από τη Belladonna -από το ιταλικό «bella donna» που σημαίνει «ωραία γυναίκα»- ένα φάρμακο που παρασκευάζεται από τα φύλλα και τη ρίζα της θανατηφόρας στρύχνου που χρησιμοποιούσαν οι κομψές κυρίες του 18ου αιώνα. Η αύρα του απαγορευμένου καρπού περιβάλλεται από καπνούς θυμιαμάτων που απελευθερώνουν μια σαγηνευτική ποιότητα, τόσο απαλή όσο και μοιραία. Η σκοτεινή καρδιά του αποκαλύπτει μια πολυτελή αισθησιακή συμφωνία, ένα πάντρεμα απαλού μελιού, σαφράν και νέκταρ βερίκοκου. Στη συνέχεια τα πράγματα γίνονται ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα μέσα από μια απαλή συμφωνία: η πλούσια μυρωδιά πετάλων ορχιδέας τίγρη και γιασεμιού του Σαμπάχ ενσαρκώνει την αιώνια ομορφιά.
Εμπνευσμένο από τη δήλωση της καλλιτέχνιδος «αν δεν έχετε σκοτεινή πλευρά, δεν βρίσκεστε στο φως», το μαύρο άρωμα κλείνει μέσα του την αρωματική μεταμόρφωση ενός πολυτελούς πέπλου του σκότους. Μαύρο σαν την ψυχή του αρώματος, το «Lady Gaga FAME» γίνεται αόρατο με το που το ψεκάζετε.
Το μυστηριώδες υγρό που εσωκλείεται σε ένα μοντέρνο μπουκάλι, δελεάζει το μάτι με την αισθησιακή, απειλητική εμφάνισή του. Συνδυάζοντας την αβάν γκαρντ και το κλασικό στυλ, οι καμπύλες του θυμίζουν ένα κομψό κουκούλι. Το διάφανο γυάλινο μπουκάλι αποκαλύπτει το μαύρο υγρό στο εσωτερικό, ενώ ένα χρυσό αρχιτεκτονικό καπάκι, εμπνευσμένο από τα γαμψά νύχια (Monster Claws) της Gaga το περικυκλώνει.
* Το Lady Gaga Fame θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora από μέσα Σεπτεμβρίου 2012.


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου