η πριγκίπισσα φοράει τα ρούχα και τα παπούτσια της μαμάς της

ΣΟΚ: η Kate Middleton φοράει τα ρούχα της μαμάς της Να χαρώ εγώ fashion icon… Ναι, για την Kate Middleton λέω, που μου την «πασάρουν» ως αποθέωση του στυλ και εκείνη φοράει… τα ρούχα της μητέρας της!
Είπαμε καλή μου, κάποια κομμάτια από την ντουλάπα της μαμάς και της γιαγιάς είναι vintage και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά να βάλεις το ίδιο ρούχο και με τον ίδιο τρόπο; Aυτό παραπάει!
Κατά την επίσκεψή της σε νοσοκομείο παίδων, η δούκισσα του Campridge έβαλε μπλε φόρεμα του οίκου Reiss, συνδυάζοντάς το με μαύρη ζώνη στη μέσημαύρες γόβες και ασορτί clutch.
Χάρηκες; Σου άρεσε η δούκισσα; 
Μάθε την αλήθεια τώρα!

Πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2010 συγκεκριμένα, η μαμά της Kate – Catherine (η Carole, αν δεν θυμάσαι το όνομα) είχε εμφανιστεί με το ίδιο ρούχο στις ιπποδρομίες του Ascot!
Είχε «κοτσάρει» και καπελαδούρα, γιατί έτσι προστάζει το dress code η Carole…
Πριν με πεις κακό ή την δικαιολογήσεις λέγοντας πως πρόκειται για την κακιά την ώρα, έχω κι άλλο ντοκουμέντο: η σύζυγος του William έχει φορέσει την καπελαδούρα της μαμάς από τις ιπποδρομίες στονγάμο φιλικού της προσώπου τον περασμένο Σεπτέμβρη!  πηγή star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου