βελουδένιοι ..... συνδυασμοί ....

Μάθε πώς θα φορέσεις φέτος το βελούδο!


Αν ανήκεις σε εκείνες που δεν πιστεύουν ότι μπορούν να φορέσουν βελούδινα κομμάτια και να τα υποστηρίξουν κατάλληλα, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις! Το βελούδο, που έχει κάνει δυναμικό comeback, είναι το ύφασμα-έκπληξη της σεζόν. Γιορτινό και τρέντι, δε μπορείς παρά να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις. Επειδή και το βελούδο δε θέλει κόπο αλλά θέλει τρόπο, μάθε τους σωστούς τρόπους για να φορέσεις το βελούδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνεις trend setter σε χρόνο dt!


Το maxi φόρεμα από βελούδο της  Τζούλιαν Μουρ, έπεσε κομματάκι βαρύ.Το maxi φόρεμα από βελούδο της     Τζούλιαν Μουρ, έπεσε κομματάκι βαρύ.
Βελούδινη φούστα: γιατί να πεις όχι στο βελούδο αν είσαι καλεσμένη για φαγητό; Το βελούδο θα σε κάνει να δείχνεις πιο σοφιστικέ και είναι η ιδανική επιλογή για ένα πιο βραδινό ντύσιμο! Επίλεξε βελούδινη φούστα σε χρώμα μπλε navy και συνδύασε τέλεια με μια μπλούζα λίγο πιο ανοιχτόχρωμη αλλά φρόντισε να κινείσαι στους ίδιους τόνους. Έτσι θα κάνεις το ντύσιμο πολύ εντυπωσιακό και η αντίθεση που θα δημιουργείται θα είναι πραγματικά τέλεια.
Τιπ: πρόσεξε, μην το παρακάνεις! Φρόντισε να έχεις μόνο ένα βελούδινο κομμάτι στο σύνολο σου. Φρόντισε να μη παρασυρθείς και φορέσεις δύο βελούδινα κομμάτια, γιατί έχεις το φόβο να υποπέσεις σε μεγάλα στιλιστικά λάθη! Προτίμησε το βελούδινο παντελόνι σου που είναι μια πολύ καλή λύση να το συνδυάσεις με ένα απλό τοπ, για να "χαλαρώσεις" λίγο το λουκ σου.


Πόδια... βελούδο: από μποτίνια μέχρι μπότες φέτος το βελούδο είναι το ύφασμα που θα αγαπήσεις και στα πόδια σου! Συνδύασε τα αγαπημένα σου μποτάκια με το καλσόν με σχέδια και όλο τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου!
                                                           ΤΣΑΝΤΑΚΙ αμπιγιέ BLACKΤΣΑΝΤΑΚΙ αμπιγιέ BLACKΤΣΑΝΤΑΚΙ αμπιγιέ BLACK
Αξεσουάρ: το βελούδο φέτος γίνεται το ύφασμα της τσάντας σου, του καπέλου σου αλλά και του κασκόλ σου. Τόλμησε τα βελούδινα αξεσουάρ και σύντομα θα παραδίδεις μαθήματα στιλ στις φίλες σου! Το μαύρο βελούδινο καπελάκι σου και με το κασκόλ σου, όχι μόνο σε ζεσταίνει τώρα που έπιασαν τα κρύα αλλά σου προσθέτει και πόντους στιλ!
Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει ναι στη μπλούζα με τη βελούδινη λεπτομέρεια και κάνει fashion statement!

Τιπ: τόλμησε το βελούδο ακόμη και σα λεπτομέρεια στους ώμους ή στη γραμμή του λαιμού και συγκέντρωσε τα βλέμματα!
Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει ναι στη μπλούζα με τη βελούδινη λεπτομέρεια και κάνει fashion statement!


Ακάλυπτο: επειδή το βελούδο είναι πιο επίσημο ύφασμα, καλό είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι που να αφήνει ένα μέρος του σώματος σου ακάλυπτο έτσι ώστε να μη δείχνει too much το ντύσιμο σου! Είτε επιλέξεις να αφήσεις την πλάτη σου ακάλυπτη είτε επιλέξεις ένα τοπ με ντεκολτέ, μην ξεχνάς ότι καλό είναι να είσαι αποκαλυπτική και σέξι ενώ είσαι το κέντρο της προσοχής !  πηγή : e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου