οι ΓΟΒΕΣ .... του Δούκα....

Κάνοντας ένα πολύ δυναμικό come back με την ολοκαίνουργια του συλλογή, επιστρέφει ο γνωστός και ταλαντούχος σχεδιαστής που λατρεύουμε, Δούκας Χατζηδούκας! Η συλλογή του για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα της σεζόν 2011-12, έχει ήδη μπει στις καρδιές μας από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήραμε μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει. Αυτή την φορά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε, αφού όλα τα σχέδια της φετινής συλλογής είναι ένα κι ένα! Τόσο τα χρώματα, όσο και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα παπούτσια δίνουν άλλη χάρη στο περπάτημα μας!

Διάλεξε χρώμα!

Οι δημιουργίες DUKAS 2011-12 εκλεψαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με τα ιδιαίτερα τους χρώματα. Αποχρώσεις που αποτελούν must αυτή την σεζόν και αναμένεται να δώσουν ένταση, αλλά και στυλ στις εμφανίσεις μας!




Εντυπωσιάστηκες και συ με τα τακούνια;;;
Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο τακούνι κάθε δημιουργίας προσθέτει στυλ, κομψότητα, αλλά και φινέτσα στις εμφανίσεις μας. Για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011, αναμένεται να γίνει talk of the town, το ιδιαίτερο αλλά συνάμα και έξυπνο τακούνι, σε μορφή γυναικείου σώματος!  Πρωτοτυπία αλλά και ιδιαιτερότητα λοιπόν, που με μια ματιά κλέβουν τις εντυπώσεις!

Σεξυ και όποιος αντέξει!

Πανύψηλα τακούνια που πέρα από το ύψος, χαρίζουν απλόχερα θηλυκότητα και κομψότητα σε κάθε μας εμφάνιση. Υπέροχες δημιουργίες που αποτελούν σήμα κατατεθέν κάθε σεζόν και φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα. Απολαύστε τις!photos: http://www.dukas.com.gr/home.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου