παπουτσιών ...συμβουλές ... συνέχεια...


Πόσα παπούτσια χρειάζεσαι πραγματικά;

Το απόλυτο φετίχ των γυναικών! Η Κάρι Μπράντσο απενοχοποίησε τη συγκεκριμένη λατρεία και όλες οι γυναίκες περιμένουμε πώς και πώς την έναρξη κάθε εποχής για να βρούμε τα ιδανικά παπούτσια. Και μετά αναρωτιόμαστε πού στο καλό πάνε τα λεφτά! Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να προμηθευτείς αυτά που όντως χρειάζεσαι και να μην κάνεις άσκοπες αγορές. Η ηδονή του shopping κρατά για λίγο, ενώ η απενταρία για πολύ!
Βήμα πρώτο: οργανώσου! Επειδή σίγουρα θα διαθέτεις πολλά ζευγάρια που θα νιώθουν εγκατάλειψη μέσα στην ντουλάπα, συγκέντρωσέ τα όλα. Χώρισέ τα σε δύο κατηγορίες: σε αυτά που φοράς πολύ συχνά και είναι σε άριστη κατάσταση και σε αυτά που είναι ‘ξεχασμένα’ και σκοπεύεις να τα αποχωριστείς.
Βήμα δεύτερο: πούλα σου λέω! Εάν διαθέτεις ζευγάρια που αγόρασες εντελώς παρορμητικά ή που έχεις φορέσει 2-3 φορές, αυτό σημαίνει ότι είναι και σε πολύ καλή κατάσταση. Πληροφόρησε φίλες, συγγενείς και συναδέλφους ότι τα πουλάς σε καλή τιμή(μην τις ξεπαραδιάσεις κιόλας) και βγάλε τα λεφτά σου. Ενδείκνυται σε περίπτωση που σκοπεύεις να κάνεις νέες αγορές.
Βήμα τρίτο: λίστα: ώρα να φτιάξεις μια λίστα με τα παπούτσια που ήδη έχεις και με αυτά που θες να πάρεις. Για αυτό, θα χρειαστεί να σημειώσεις τα χρώματα των ρούχων και αξεσουάρ που έχεις. Επίσης, είναι σημαντικό να ορίσεις σε ποιο στυλ ανήκεις ώστε να μην πάρεις παπούτσια που ουδεμία σχέση έχουν με σένα!
Βήμα τέταρτο: τί πρέπει να έχεις! Επένδυσε σε παπούτσια που θα φοράς σε -σχεδόν- καθημερινή βάση. Οι ασφαλέστερες λύσεις είναι ένα ζευγάρι φλατ μπαλαρίνες σε ουδέτερο χρώμα για όλες τις ώρες και όλους τους ενδυματολογικούς συνδυασμούς, καθώς και ένα ζευγάρι αθλητικών. Πίστεψέ μας, θα τα χρειαστείς μα στο γυμναστήριο, μα σε μία βόλτα για καθαρό αέρα, μα σε μίνι εκδρομούλα!
Βήμα πέμπτο: δουλειά: εάν δουλεύεις σε γραφείο και η δουλειά σου δεν απαιτεί να τρέχεις όλη μέρα στους δρόμους, προμηθεύσου ένα ζευγάρι διαχρονικές μαύρες γόβες. Δεν θα σε προδώσουν ποτέ και φοριούνται όλες τις εποχές. Επίσης, μπορείς πάντοτε να αγοράσεις και ένα πιο εξτρίμ ζευγάρι. Μπορεί να μην το φοράς συνέχεια αλλά ενδείκνυται για ιδιαίτερες περιστάσεις και δίνει έξτρα χρώμα στο στυλ σου.
Βήμα έκτο: επιδιόρθωση τώρα! Υπάρχει και περίπτωση να έχεις πολυφορεμένα ζευγάρια, που όμως δεν λες να αποχωριστείς! Από τη στιγμή που σε βολεύουν, μην τα πετάς! Πήγαινέ τα σε έναν τσαγκάρη για τυχόν επιδιορθώσεις.
Βήμα έβδομο: ήρθες σαν την άνοιξη! Τώρα που βγαίνουμε από το χειμώνα σιγά σιγά, άρχισε να προσθέτεις λίγο χρώμα στην ντουλάπα σου. Ξεκίνα από τα παπούτσια που είναι και πιο σίγουρο αποτέλεσμα. Μία μπαλαρίνα σε κίτρινο, πράσινο ή κόκκινο χρώμα θα σου δώσει άλλον αέρα και διάθεση. πηγή e-go.gr από την Κλέλια Φατούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου